Acuvue Oasys with Transitions (6 φακοί)

33,89 €
92% το προτείνει
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
Προσθήκη στην παραγγελία 4,79 €
Προσθέστε υγρό φακών:
Προσθέστε υγρό φακών:
Υγρό Gelone 360 ml
6,29 €
4,79 €
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Δωρεάν δώρο αξίας έως και 9,98 € για παραγγελίες άνω των 60,00 €

Acuvue Oasys with Transitions (6 φακοί)

Η Johnson & Johnson σας προσφέρει τους πρώτους - στο - είδος τους δεκαπενθήμερους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέληςAcuvue® Oasys with Transitions™, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα και απρόσκοπτα σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού .

Το υλικό του φακού και οι ιδιαίτερες Ιδιότητες του

Αυτοί οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από senofilcon A, το ίδιο υλικό υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για τους κλασικούς Acuvue Oasys.

Αυτοί οι φακοί είναι εξοπλισμένοι με Transitions™ Light Intelligent Technology™, έτσι ανταποκρίνονται στις αλλαγές φωτισμού του περιβάλλοντος. Αυτή η φωτοχρωμική τεχνολογία φακού ενεργοποιείται αυτόματα όταν οι συνθήκες φωτισμού αλλάζουν και σκοτεινιάζουν ή φωτίζονται και προσαρμόζει το φακό ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Οι φακοί είναι σε θέση να σκωτεινιάζουν σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και ρυθμίζονται ξανά στο φωτεινό διαφανές μέσα σε περίπου 90 δευτερόλεπτα. .

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των φακών επαφής Acuvue Oasys with Transitions είναι η ικανότητά τους να φιλτράρουν το μπλε φως που προέρχεται από κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές πηγές. Οι φακοί διαθέτους επίσης φίλτρα UVA και UVB προστατεύοντας μέρος των ματιών σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου.

Οι φακοί διαθέτουν ελαφρύ χρωματισμό και υπόδειξη της σωστής πλευράς εφαρμογής τους, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να την εντοπίσετε. Ο κατασκευαστής δεν συνιστά συνεχόμενη χρήση. Αυτή η συσκευασία περιέχει 6 φακούς (δεκαπενθήμερους).

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία

Η Johnson & Johnson Vision συνεργάστηκε με τον επαγγελματία παίκτη baseball Bryce Harper, ο οποίος χρησιμοποίησε Acuvue Oasys with Transitions κατά την αθλητική σεζόν 2019. Χάρη στην προσαρμοστικότητα του φωτός των φακών που ήταν σε θέση να αλλάζουν αποτελεσματικά, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο γήπεδο, οι αντιδράσεις του ήταν ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μοιράστηκε την εμπειρία του με αυτούς τους φακούς μέσω βίντεο.

Ιδιότητες - Acuvue Oasys with Transitions (6 φακοί)

Κατασκευαστές: Johnson and Johnson
BC: 8.40
Διάμετρος: 14.00
Μέγεθος πακέτου (κουτιού): 6 φακοί
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Διαπερατότητα του οξυγόνου: 121 Dk/t
Διάρκεια χρήσης (ημέρες): 14 ημέρες
Περιεκτικότητα σε νερό: 38%
Όνομα προϊόντος: Acuvue Oasys with Transitions
Εύρος βαθμών: από -12.00 έως +8.00
Χρήση κατά τον ύπνο: Όχι
Υλικό φακών: Senofilcon A
Φίλτρο UV: Ναί
Blue Blocker: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Αξιολογήσεις

92%
85 των πελατών μας προτείνει αυτό το προϊόν οι αξιολογήσεις δεν έχουν επαληθευτεί

Σχόλια (2)

Έχετε ερωτήσεις;
Παναγιώτης Γεωργακοπουλος

Γνωρίζουμε αν θα βγουν transitions και σε αστιγματικους θα με ενδιέφερε πολύ διότι χρησιμοποιώ τους oasys χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για τη συγκεκριμένη έκδοση από την κατασκευαστική εταιρεία. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω της σελίδας μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Γιαννης

Μπορώ να αγοράσω αυτό το προιόν χωρίς συνταγή?

Απάντηση info@alensa.gr

Θα πρέπει πρίν παραγγείλετε οποιοδήποτε φαρμακευτικό προϊόν όπως είναι οι φακοί επαφής, να επισκευθείτε ή να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά φακούς επαφής, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέτρηση της καμπύλης των ματίων σας (BC). Η τιμή της καμπύλης (BC) των φακών, είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να εφαρμόζει σωστά ο φακός στο βολβό του ματιού. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.