Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 φακοί)

27,90 €
97% το προτείνει
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
Προσθήκη στην παραγγελία 4,79 €
Προσθέστε υγρό φακών:
Προσθέστε υγρό φακών:
Υγρό Gelone 360 ml
6,29 €
4,79 €
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Δωρεάν δώρο αξίας έως και 9,98 € για παραγγελίες άνω των 60,00 €

Air Optix plus Hydraglyde για αστιγματισμό - τορικοί φακοί επαφής

Αυτοί οι μηνιαίοι φακοί επαφής είναι κατασκευασμένοι από υλικό σιλικόνης-υδρογέλης και έχουν σχεδιαστεί για να διορθώνουν τον αστιγματισμό με την προστιθέμενη αξία του κυλίνδρου και του άξονα. Οι Air Optix plus Hydraglyde για αστιγματισμό έχουν υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο και είναι χρωματισμένοι σε γαλάζιο χρώμα για ευκολότερο χειρισμό.

Ο σχεδιασμός αυτών των φακών εγγυάται άνετη τοποθέτηση και σταθερή θέση στο μάτι, χωρίς καμία ανεπιθύμητη περιστροφή που θα μπορούσε να βλάψει την ποιότητα όρασης. Θα είστε βέβαιοι ότι η όρασή σας παραμένει οξύτατη και καθαρή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η συσκευασία περιέχει 3 φακούς.

Οι Air Optix plus Hydraglyde για αστιγματισμό είναι μηνιαίοι φακοί που έχουν εγκριθεί για εκτεταμένη χρήση από το Alcon. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε φακούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμβουλευτείτε τον οπτικό σας.

Προηγμένη τεχνολογία

Οι Air Optix plus Hydraglyde για αστιγματισμό, είναι τορικοί φακοί, εμπλουτισμένοι αντιμετωπιστεί με δύο καινοτόμες τεχνολογίες. Η τεχνολογία HydraGlyde® Matrix Moisture Matrix διατηρεί τους φακούς άνετους και με τη κατάλληλη λίπανση. Αποτρέπει την αποξήρανση των φακών. Η δεύτερη τεχνολογία ονομάζεται Τεχνολογία SmartShield ™ . Βοηθά στη δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος στους φακούς για να διασφαλιστεί ότι το υλικό παραμένει καθαρό. Αυτό μειώνει σημαντικά το ποσοστό προσμείξεων και εναποθέσεων στον φακό.Όσον αφορά τη διαπερατότητα του οξυγόνου αυτών των φακών, μήπως ανησυχείτε για τη διαφορά μεταξύ των τιμών που αναφέρονται στον ιστότοπό μας και εκείνων που βρίσκονται στο κουτί; Μην ανησυχείτε, είναι εντελώς οι ίδιες τιμές! Στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε έναν βιομηχανικό πρότυπο αριθμό που δείχνει τη διαπερατότητα του οξυγόνου σε σχέση με το πάχος του φακού - εμφανίζεται ως (Dk / t). Αυτή είναι μια τιμή που υπολογίζεται διαιρώντας τη διαπερατότητα του οξυγόνου του φακού (Dk) με το πάχος του φακού (t). Οι περισσότεροι κατασκευαστές παρέχουν (Dk / t), γι' αυτό επιλέξαμε να το χρησιμοποιήσουμε για όλα τα προϊόντα μας. Ωστόσο, το κουτί των φακών σας μπορεί να εμφανίζει μόνο την τιμή (Dk). Αυτό σημαίνει απλώς ότι το κουτί σας δείχνει τη βασική τιμή. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του αριθμού που δείχνουμε και του αριθμού που υπάρχει στο κουτί σας.

Ιδιότητες - Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 φακοί)

Κατασκευαστές: Alcon
Διάμετρος: 14.50
BC: 8.70
Μέγεθος πακέτου (κουτιού): 3 φακοί
Διαπερατότητα του οξυγόνου: 108 Dk/t
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Διάρκεια χρήσης (ημέρες): 30 ημέρες
Περιεκτικότητα σε νερό: 33%
Όνομα προϊόντος: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cylinder extra power: από -0.75 έως -2.25
Εύρος βαθμών: από -10.00 έως +6.00
Υλικό φακών: Lotrafilcon B
Φίλτρο UV: Όχι
Χρήση κατά τον ύπνο: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Αξιολογήσεις

97%
58 των πελατών μας προτείνει αυτό το προϊόν οι αξιολογήσεις δεν έχουν επαληθευτεί

Σχόλια (7)

Έχετε ερωτήσεις;
ΚΩΣΤΑΣ

Έχω καμπυλότητα 8.6 αλλά δεν βρίσκω ανάλογο νούμερο σε αστιγματικούς , μέχρι τώρα παίρνω 8.7 και έχω μια μικρή ενόχληση ! Μπορώ να δοκιμάσω 8.5 ή δεν επιτρέπεται να πάω σε μικρότερη καμπυλότητα ? Ευχαριστώ

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας. Η τιμή της καμπύλης (BC) των φακών, είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να εφαρμόζει σωστά ο φακός στο βολβό του ματιού. Σε κάποιους φακούς, οι τιμές αυτές δεν αλλάζουν. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οφθαλμιατρό σας για να επιλέξετε τη σωστή τιμή καμπύλης. Διαφορετικά ο φακός μπορεί να σας ενοχλεί ή να βγαίνει από τη θέση του. Ευχαριστούμε.

ΦΩΤΗΣ ΚΙΟΥΑΧΓΙΑΛΟΓΛΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΩ ΤΟΥΣ Bausch + Lomb SofLens ΜΕ B.C 8.50 TORIC ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΥΣ Air Optix plus HydraGlyde ΜΕ B.C 8.70 ΜΕ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ μας πελάτη, η καμπύλη είναι σημαντική τιμή και αφορά στο μέγεθος των φακών σας. Θα πρέπει να συμπίπτει απόλυτα με την καμπύλη των ματιών σας, για να μη σας κόβουν οι φακοί ή για να μην φεύγουν από τη θέση τους. Ωστόσο η διαφορά είναι σχετικά μικρή, επομένως μπορεί να δοκιμάσετε. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε προωθήστε το αίτημά σας στο info@alensa.gr.

ΠΑΝΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Επειδή δε φοράω συχνά φακούς επαφής, πώς μπορώ να τους διατηρώ; Χρειάζεται καθημερινή αλλαγή το υγρό τους στη θήκη; Επίσης, καμπυλότητα και διάμετρος είναι στάνταρ αριθμοί(;), καθώς στη συνταγή γιατρού δεν αναφέρεται κάπου..

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητή πελάτισσα, Ο καλύτερος τρόπος να κρατάτε καθαρούς τους φακούς σας αλλά και να προσέχετε την υγεία των ματιών σας είναι η καθημερινή φροντίδα των φακών επαφής. Μετά από κάθε χρήση καθαρίζετε τους φακούς και τους τοποθετείτε στην θήκη με καθαρό υγρό. Αναφορικά με την καμπυλότητα και την διάμετρο συνήθως καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Μπορείτε να μας προωθήσετε στο email μας φωτογραφία της συνταγής σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε με την καταχώρηση των βαθμών σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ

Καλημέρα. Αν έχω και μυωπία και αστιγματισμό, μπορώ να επιλέξω αυτούς τους φακούς ή δεν υπάρχει λύση και για τα 2?

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη, με τους συγκεκριμένους φακούς καθώς και με όλους τους αστιγματικούς φακούς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της μυωπίας και του αστιγματισμού μαζί. Στο πεδίο PWR/SPH εισάγετε την μυωπία σας η οποία συμβολίζεται με το σύμβολο (-) και στο πεδίο CYL τον αστιγματισμό σας. Μπορείτε να μας στείλετε στο email μας info@alensa.gr την συνταγή του οφθαλμίατρου σας για γυαλιά οράσεως ώστε να την μετατρέψουμε σε συνταγή φακών επαφής.

Ανδρέας

Παίρνω τους bausch&lomb toric lenses, αλλά πλέον καταργήθηκαν οι 3 μηνών. Εκεί έχω στο ένα μάτι cylinder power 2.75, οι airoptix δε βλέπω να έχουν τέτοια επιλογή. Επίσης καμπυλότητα έχω και στα δύο στους B&L, 8.5, οι air optix 8.7. Αν πάω σε 2.25 cylinder power από 2.75 με την καμπυλότητα στο 8.7? Η συνταγή των φακών είναι από κατάστημα οπτικών, οι οφθαλμιάτροι μου έβγαζαν ό,τι να'ναι μετρήσεις και δεν ξαναπάω.

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη. Η τιμή της καμπύλης (BC) των φακών είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να εφαρμόζει σωστά ο φακός στο βολβό του ματιού και για αυτό το λόγω δεν γίνεται κάποια μετατροπή στην τιμή αυτή. Σας προωθούμε σύνδεσμο με όλους τους αστιγματικούς φακούς επαφής που θα βρείτε στη σελίδα μας, με καμπύλη BC 8,50.

https://www.alensa.gr/…tigmatism-90

https://www.alensa.gr/…tigmatism-30

https://www.alensa.gr/…lity-toric-6

Είμαστε στη διάθεσή σας.

ΜΑΡΙΑ

Στο Cyl δεν εχει την τιμη -0,50 και στο AX 25. Τι πρεπει να επιλεξω?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας, Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρό σας, ο οποίος θα σας υποδείξει ποια τιμή θα πρέπει να επιλέξετε με βάση το ιατρικό ιστορικό σας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΕΕΙ ΑΧΙΣ 030 ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΕΓΩ 30 ?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

Πολύ σωστά! Επιλέγετε στον άξονα τον βαθμό 30!

Με θερμούς χαιρετισμούς