Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (6 φακοί)

54,90 €
97% το προτείνει
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
Προσθήκη στην παραγγελία 4,79 €
Προσθέστε υγρό φακών:
Προσθέστε υγρό φακών:
Υγρό Gelone 360 ml
6,29 €
4,79 €
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Δωρεάν δώρο αξίας έως και 9,98 € για παραγγελίες άνω των 60,00 €

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal

Οι Air Optix με HydraGlyde - Πολυεστιακοί, είναι μηνιαίοι φακοί επαφής σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίσουν τη πρεσβυωπία, η οποία εμφανίζεται πιο συχνά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η Alcon κατασκευάζει αυτούς τους πολυεστιακούς φακούς με σιλικόνη-υδρογέλη, ένα υλικό υψηλής διαπερατότητας σε οξυγόνο. Οι φακοί είναι ελαφρώς χρωματισμένοι μπλε, ώστε να κάνουν τη χρήση και εφαρμογή τους πιο εύκολη Η συσκευασία περιέχει 6 φακούς.

Ανθεκτικό υλικό, ενισχυμένο με HydraGlyde

Το υλικό των φακών επαφής Air Optix με HydraGlyde Multifocal έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική άνεση για περίοδο 30 ημερών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη τεχνολογία HydraGlyde® , οι οποία "κλειδώνει" το νερό στον φακό, κάνοντας τους ευχάριστα ενυδατωμένους και άνετους καθ' όλη τη μέρα. Αυτή η ιδιότητα είναι ιδιαίτερα καλή για χρήστες φακών με ευαίσθητα μάτια ή σύνδρομο ξηροφθαλμίας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των μηνιαίων πολυεστιακών φακών είναι η τεχνολογία SmartShield® η οποία δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα πάνω από την επιφάνεια του φακού για να αποφευχθεί η συσσώρευση ρύπων. Κατά συνέπεια, ιζήματα και μολυσματικές ουσίες να είναι λιγότερο ικανές να επηρεάσουν την άνεση και την ανθεκτικότητα αυτών των φακών.

Συνδυασμός πολλαπλών οπτικών ζωνών

Οι Air Optix με HydraGlyde - Πολυεστιακοί, είναι σχεδιασμένοι για να παρέχουν μια ομαλή μετάβαση μεταξύ των διαφορετικών οπτικών πεδίων. Έτσι σας παρέχουν η δυνατότητα να δείτε κοντά μακριά και ενδιάμεσα χωρίς αλλοίωση της όρασης, ακόμη κι όταν οδηγάτε.Όσον αφορά τη διαπερατότητα του οξυγόνου αυτών των φακών, μήπως ανησυχείτε για τη διαφορά μεταξύ των τιμών που αναφέρονται στον ιστότοπό μας και εκείνων που βρίσκονται στο κουτί; Μην ανησυχείτε, είναι εντελώς οι ίδιες τιμές! Στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε έναν βιομηχανικό πρότυπο αριθμό που δείχνει τη διαπερατότητα του οξυγόνου σε σχέση με το πάχος του φακού - εμφανίζεται ως (Dk / t). Αυτή είναι μια τιμή που υπολογίζεται διαιρώντας τη διαπερατότητα του οξυγόνου του φακού (Dk) με το πάχος του φακού (t). Οι περισσότεροι κατασκευαστές παρέχουν (Dk / t), γι' αυτό επιλέξαμε να το χρησιμοποιήσουμε για όλα τα προϊόντα μας. Ωστόσο, το κουτί των φακών σας μπορεί να εμφανίζει μόνο την τιμή (Dk). Αυτό σημαίνει απλώς ότι το κουτί σας δείχνει τη βασική τιμή. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του αριθμού που δείχνουμε και του αριθμού που υπάρχει στο κουτί σας.

Ιδιότητες - Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (6 φακοί)

Κατασκευαστές: Alcon
BC: 8.60
Διάμετρος: 14.20
Μέγεθος πακέτου (κουτιού): 6 φακοί
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Διαπερατότητα του οξυγόνου: 138 Dk/t στο -3.00 Dpt
Διάρκεια χρήσης (ημέρες): 30 ημέρες
Περιεκτικότητα σε νερό: 33%
Όνομα προϊόντος: Air Optix plus HydraGlyde Multifocal
Εύρος βαθμών: από -10.00 έως +6.00
Add power: High (+2.00 - +2.50), Low (+0.75 - +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Υλικό φακών: Lotrafilcon B
Φίλτρο UV: Όχι
Χρήση κατά τον ύπνο: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Αξιολογήσεις

97%
27 των πελατών μας προτείνει αυτό το προϊόν οι αξιολογήσεις δεν έχουν επαληθευτεί

Σχόλια (5)

Έχετε ερωτήσεις;
Τώνια

Ποια είναι η διαφορά των πολύεστιακών φακών air optic με Hydraglyde μ’ εκείνους που είναι χωρίς; Επίσης add power σε τι αναφέρεται; Τι επιλέγω , αφού δεν έχει κάτι τέτοιο η συνταγή του γιατρού;

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Οι Hydraglyde είναι η μετεξέλιξη του Aqua. Όλα τα χαρακτηριστικά αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα μας. Το add power είναι η ισχύς για πολυεστιακούς φακούς (πρεσβυωπία). Προωθήστε μας παρακαλώ τη συνταγή σας στο info@alensa.gr, για να σας κατατοπίσουμε στη συμπλήρωση.

Είμαστε στη διάθεσή σας!

Ανώνυμος

Καλημέρα σας. Ενδιαφέρομαι για πολυεστιακούς φακούς επαφής. Η συνταγή του γιατρού αναφέρει μέτρηση για "κερατομετικά" ως εξής: 851 835 για το δεξί μάτι και 852 834 για το αριστερό μάτι. Πού μπορώ να βρω αυτές τις μετρήσεις κατά την επιλογή των φακών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σοφία

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

Παρακαλούμε προωθήστε μας τη συνταγή στο info@alensa.gr, για να σας εξυπηρετήσει άμεσα ο οπτομέτρης μας. Είμαστε στη διάθεσή σας!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΡΕΣΣΗ

Πρέσση Δήμητρα γεια σας έχω τη συνταγή γιατρού αλλά δεν γνωρίζω τι χρειάζεται να επιλέξω για να παραγγείλω πολυεστιακούς φακούς επαφής

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη. Παρακαλούμε προωθήστε μας τη συνταγή σας στο info@alensa.gr.

Ιωάννης Ναυπλιωτης

Γεια σας έχω μια συνταγή γιατρού που μου γράφει SPH μακριά + 1,50 και SPH κοντά + 3,50. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε πως θα συμπληρώσω τα στοιχεία που χρειάζονται προκειμένου να παραγγείλω πολυεστιακούς φακούς επαφής. Ευχαριστώ Γιάννης ναυπλιώτης.

Απάντηση info@alensa.gr

Γειά σας, παρακαλούμε να μας προωθήσετε τη συνταγή σας στο email info@alensa.gr. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Ι.ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αψογη επικοινωνια και εξυπηρετηση ,ταχυτατη αποστολη , αριστη ποιοτητα χωρις ερεθισμους του ματιου