Επανάληψη τελευταίας παραγγελίας

Avaira (2x3 φακοί) + Υγρό Laim-Care 400ml

Σε απόθεμα: > 100 τμχ
ψήφοι (161x)
Τιμή: 34,70 € / τμχ
Καθαρισμός
Avaira (3 φακοί)
Καθαρισμός

διαθεσιμότητα 2-3 ημέρες

Καθαρισμός
Avaira (3 φακοί)
Καθαρισμός

διαθεσιμότητα 2-3 ημέρες

Καθαρισμός
Υγρό LAIM-CARE 400 ml
Καθαρισμός

διαθεσιμότητα 2-3 ημέρες

κενό
Τρόπος αποστολής:
Με Γενική Ταχυδρομική:
Παραγγελία πάνω από 50 €:
Με DHL Express:
Παραγγελία πάνω από 50 €:

2,49 €
Δωρεάν
5,99 €
3,50 €

Φακοί Avaira – Υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή

Οι σύγχρονης τεχνολογίας φακοί επαφής Avaira έχουν κατασκευαστεί από υλικό σιλικόνης υδρογέλης Enfilcon A το οποίο κάνει τους φακούς Avaira πολύ άνετους και αποτελεσματικούς. Πρόκειται για ένα πολύ μαλακό και ελαστικό υλικό με την ικανότητα να δεσμεύει ένα σταθερό όγκο νερού μέσα στη χημική του δομή.

Τεχνολογία AQUAFORM

Ένα άλλο πλεονέκτημα των εν λόγω φακών είναι η τεχνολογία AQUAFORM, η οποία εξασφαλίζει πολύ καλή αναλογία περιεκτικότητας σε νερό (46%) με υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο (125 Dk/t). Η επίτευξη μιας καλής τέτοιας αναλογίας ήταν μέχρι στιγμής πρόβλημα για όλους τους φακούς επαφής στην αγορά.

Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών της εταιρείας Coopervision απέδειξαν ότι η τεχνολογία AQUAFORM παρουσιάζει τα καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με την επίτευξη υψηλής διαπερατότητας σε οξυγόνο και ταυτόχρονα όσο το δυνατόν μεγαλύτερης απορρόφησης και συγκράτησης νερού από το υλικό των φακών, έτσι ώστε ο φακός να είναι μαλακός.

Ισορροπημένη οπτική και άλλα πλεονεκτήματα

Χάρη στην υψηλής ποιότητας οπτική κατασκευή με ασφαιρικό σχεδιασμό, οι φακοί επαφής Avaira είναι κατάλληλοι και για τη διόρθωση χαμηλών βαθμών αστιγματισμού και αρχόμενης πρεσβυωπίας. Η οπτική τους προσφέρει άριστη όραση, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το καμπυλωτό πίσω μέρος των φακών βοηθάει ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στην επιφάνεια του κερατοειδούς των περισσότερων χρηστών. Οι Avaira διαθέτουν UV φίλτρο και απόχρωση που διευκολύνει τον εντοπισμό.


Σημείωση: Με βάση την απόφαση του κατασκευαστή, οι φακοί επαφής Avaira κατατάσσονται στους 15θήμερους φακούς επαφής. 

Σχόλια

Προσθέστε σχόλιο

  • μιχαλης

    πολυ οικονομικό πακέτο για πάνω απο 1 μήνα

    Το σχόλιο προστέθηκε 25.05.2015

Σύνδεση

Συνδεθείτε με

Facebook Google