Δωροεπιταγή για φακούς και γυαλιά αξίας 25 €

25,00 €
Θα σας στείλουμε μια δωροεπιταγή μέσω e-mail. Δεν θα το λάβετε φυσικά με το ταχυδρομείο. Η δωροεπιταγή ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.
Διαθεσιμότητα: 1 τεμ. Τετάρτη 1.2. επιλέξτε παραμέτρους

Δωροεπιταγή

Θα θέλατε να κάνετε ένα πρακτικό δώρο, όπως συνταγογραφούμενα γυαλιά ή γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής ή προϊόντα οφθαλμικής φροντίδας; Η επιταγή δώρου είναι εκεί για εσάς! Ο τέλειος τρόπος για να ευχαριστήσετε κάποιον

Πώς λειτουργεί;

  • Θα λάβετε τη δωροεπιταγή σε ηλεκτρονική μορφή απευθείας στο e-mail σας σε μορφή PDF αφού πληρώσετε την παραγγελία σας.Μπορείτε να εκτυπώσετε το κουπόνι, να το τοποθετήσετε σε έναν φάκελο και σε χρόνο μηδέν να έχετε ένα δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Κάθε κουπόνι έχει τον δικό του ειδικό κωδικό, ο οποίος πρέπει να εισαχθεί στο πεδίο κωδικός έκπτωσης κατά την εξαργύρωση του κουπονιού.
  • Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για οποιαδήποτε αγαθά ή υπηρεσίες. Μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο πλήρες ποσό της ή να επιστραφεί το ποσό κατά το οποίο η αγορά υπερβαίνει την αξία της δωροεπιταγής. Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να ανταλλαγεί με χρήματα.
  • Η δωροεπιταγή ισχύει για 24 μήνες.

Προειδοποίηση:
Το κουπόνι μπορεί να πληρωθεί μόνο με συναλλαγή χωρίς μετρητά, όχι με αντικαταβολή ή πίστωση πελάτη.Μια αχρησιμοποίητη δωροεπιταγή δεν μπορεί να ανταλλαγεί με άλλη δωροεπιταγή ή να αποζημιωθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Όλες οι παραλλαγές αυτού του προϊόντος:

Σχόλια (1)

Έχετε ερωτήσεις;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ

Μόλις έκανα παραγγελία με αριθμό 500472205 αλλά δε βλέπω στο mail κάποιο κωδικό. Πρέπει να κάνω κάτι;

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ μας πελάτη,

Παρακαλούμε όπως προωθήσετε το αίτημά σας στο info@alensa.gr