Εγγύηση ικανοποίησης Alensa

pediatric icon

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Προσφέρουμε τη δωρεάν παράδοση για όλες τις παραγγελίες αξίας 49.00€ ή περισσότερο. Στην Alensa θέλουμε οι πελάτες μας να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους εγκαίρως, γι' αυτό και όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται πριν από το μεσημέρι αποστέλλονται την ίδια ημέρα που έγιναν. Μπορείτε να ελέγξετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους και το κόστος παράδοσης εδώ.

Money back guarantee

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας εξασφαλίζει την ικανοποίησή σας με επιλεγμένες μάρκες φακών επαφής. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτές τις μάρκες, σας εξασφαλίζουμε κάλυψη! Η όραση και η άνεσή σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας.
Περισσότερα για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων

2-Year guarantee on glasses

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τα γυαλιά και τα γυαλιά ηλίου μας συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών σε περίπτωση βλάβης. Διαφορετικά, εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε γυαλιά οράσως ή ηλίου, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εντός της νόμιμης προθεσμίας επιστροφής των 14 ημερών. Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα ή κατεστραμμένα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών.

Product availability

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε ένα μεγάλο απόθεμα προϊόντων με περισσότερα από 500.000 πακέτα φακών σε απόθεμα ανά πάσα στιγμή. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της έγκαιρης παραλαβής της παραγγελίας σας, οπότε με το 99% των συνδυασμών παραμέτρων φακών σε απόθεμα, η προτιμώμενη συνταγή σας είναι έτοιμη για άμεση παράδοση.

Lowest price guarantee

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ

Στην Alensa, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τη χαμηλότερη ανταγωνιστική τιμή στην αγορά για φακούς επαφής. Εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν αλλού, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επαληθεύσουμε την προσφορά, να προσαρμόσουμε την τιμή μας αναλόγως και θα προσθέσουμε ακόμη και ένα δώρο για τον κόπο σας.
Περισσότερα για την εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Free gift

ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΟ

Για παραγγελίες άνω των 60,00 €, απολαύστε μια ειδική προσφορά - ένα δωρεάν δώρο αξίας έως και 13,99 €. Απολαύστε τις αγορές σας με την Alensa και επιλέξτε από μια ποικιλία δώρων!

30-days return period

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ

Εάν η συνταγή σας έχει αλλάξει, παραγγείλατε εκ παραδρομής λανθασμένα ή απλά δεν χρειάζεστε πλέον την παραγγελία, μπορείτε να μας την στείλετε πίσω εντός 30 ημερών από την αγορά και η Alensa θα σας επιστρέψει τα χρήματα. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ανοίξει ή χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα.

Original products

100% ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην Alensa πουλάμε μόνο αυθεντικά προϊόντα με επίσημη εγγύηση. Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που πωλούνται από τους γνωστούς οπτικούς και τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Συνεργαζόμενοι απευθείας με κατασκευαστές και επίσημους προμηθευτές, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη τιμή στην αγορά.


Customer service

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Customer care agent

Χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Η ομάδα της Alensa είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει. Μπορείτε να επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους της εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας chat ή email. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας και είναι αυτή η συνεισφορά που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας.
Επίσης, μη διστάσετε να εξερευνήσετε την πύλη πληροφοριών, όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ορισμένες από τις ερωτήσεις σας.