Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες και τις χαμηλότερες τιμές ...

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής - Alensa

Στην alensa.gr είμαστε δεσμευμένοι να σας προσφέρουμε τη χαμηλότερη ανταγωνιστική τιμή στην αγορά. Αν βρείτε ένα προϊόν αλλού φθηνότερα, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ελέγξουμε την προσφορά, τη χαμηλότερη τιμή, και να σας ανταμείψουμε για την αφοσίωσή σας! Αγοράζουμε σε μεγάλες ποσότητες απευθείας από τους μεγαλύτερους και τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές στον κόσμο. Αυτό, σε συνδυασμό με το σχετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας μας, μας επιτρέπει να διατηρούμε τις τιμές μας όσο το δυνατόν χαμηλότερα και να μοιραστούμε το κέρδος μαζί σας.

Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας μέσα από τις ανταγωνιστικές τιμές μας, τα δώρα και τις πολύτιμες προσφορές, το χαμηλό κόστος μεταφοράς, και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το αίτημα σας πρέπει να τεθεί πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

1. Να εξασφαλίσετε ότι όλες οι λεπτομέρειες του προϊόντος είναι ίδιες, συμπεριλαμβανομένων του σήματος, συγκεκριμένο μοντέλο, και τον αριθμό των φακών.

2. Παρακαλούμε να μας στείλετε τις λεπτομέρειες του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των σύνδεση URL για το φθηνότερο προϊόν, στο info@alensa.gr .

3. Εάν επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητα της χαμηλότερης τιμής, θα προσαρμόσουμε την τιμή της παραγγελίας σας μαζί μας, και θα σας ανταμείψουμε με ένα δώρο.

4. Παρακαλώ σημειώστε ότι μερικοί πωλητές στις online αγορές μπορεί να παρουσιάσουν χαμηλότερη τιμή του προϊόντος και ένα υψηλότερο ποσοστό παράδοσης για να αντισταθμιστεί. Σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για το κόστος παράδοσης του πωλητή για να εξασφαλιστεί η συνολική τιμή της παραγγελίας οτι είναι χαμηλότερη από το alensa.gr.

Περιορισμοί προσαρμογής της τιμής

- Απο την Εγγύηση χαμηλότερης τιμής εξαιρούνται οι σκελετοί γυαλιών, τα γυαλιά ηλίου, τα υγρά φακών επαφής και τα αξεσουάρ.

- H Τιμή θα πρέπει να σταλεί σε μας πριν από την ολοκλήρωση της πληρωμής για την παραγγελία σας.

- Η Τιμή δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις, προσφορές ή ειδικές προσφορές στην ιστοσελίδα μας ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου εντοπίσατε την χαμηλότερη τιμή.

- Η Τιμή ισχύει μόνο για τα προϊόντα που προσφέρονται από τα e-shop στην Ελλάδα.

- Η Τιμή δεν ισχύει για είδη που πωλούνται από ιστοσελίδες δημοπρασιών, άνευ αδείας λιανικής πώλησης, καταστήματα, με ανοιγμένες συσκευασίες, κ.λπ.

- Διατηρούμε το δικαίωμα να επαληθεύσουμε τις προσφορές και τη γνησιότητά τους, η τελική απόφαση της ισχύος είναι δική μας και μόνο.

- Η Τιμή δεν ισχύει για τους φακούς που έχει διακοπεί η κατασκευή τους.

Σχόλια (2)

Έχετε ερωτήσεις;
info@alensa.gr

Καλησπέρα σας, δυστυχώς η εγγύηση επιστροφής χρημάτων αφορά μόνο τις συσκευασίες των φακών επαφής. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Ανώνυμος

Η εγγυηση χαμηλοτερης τιμης ισχυει και για τα υγρα φακων επαφης?Ευχαριστω