0 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Εμφάνιση καλαθιού

Προστασία απο τον ήλιο με γυαλιά οράσεως

Εάν φοράτε γυαλιά οράσεως, δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπίσετε τον ήλιο, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μάτια σας από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB. Το υπεριώδες φως μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αμφιβληστροειδή και άλλα προβλήματα στα μάτια, όπως καταρράκτη. Επομένως, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα μάτια σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Αυτό σίγουρα απαιτεί την εναλλαγή μεταξύ γυαλιών οράσεως και γυαλιών ηλίου. Ωστόσο, τα γυαλιά ηλίου δεν κατασκευάζονται πάντα για διόρθωση της όρασης. Ευτυχώς, έχουμε πολλές λύσεις για αυτό. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά, γυαλιά οράσεως και να προσθέσετε επιπλέον ιδιότητες για να σας προστατεύουν από το φως του ήλιου, την αντηλιά, αλλά και άλλους έντονους φωτισμούς. Ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές μας.

Γρήγορη πλοήγηση

Clip-on γυαλιά ηλίου

Γιατί να αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου ξεχωριστά, όταν μπορείτε να πάρετε γυαλιά οράσεως με γυαλιά ηλίου μαζί; Τα Clip-on σας επιτρέπουν να μεταμορφώνετε άμεσα τα γυαλιά οράσεως ανά πάσα στιγμή. Κάποιοι θα τα θεωρούσαν ντεμοντέ, αλλά επί του παρόντος επιστρέφουν και είναι πάλι στη μόδα!

Clip-on γυαλιά ηλίου

Εσείς, ακόμα να πειστείτε; Εδώ λοιπόν θα βρείτε μερικά απο τα πλεονεκτήματα των clip-on γυαλιών ηλίου:

  • Χωράνε σε οποιαδήποτε τσάντα. Είναι μικρά, φορητά και εύκολα στη μεταφορά.
  • Είναι εύχρηστα. Τα περισσότερα από αυτά είναι μαγνητικά, επομένως προσαρμόζονται εύκολα στα γυαλιά σας.
  • Σας εξοικονομούν χρήματα. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε δύο ζεύγη γυαλιών και είναι κατα πολύ λιγότερο ακριβά από τα γυαλιά ηλίου.

Λάβετε υπόψη ότι για να διασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αγοράσετε clip-on που να ταιριάζουν στο τρέχον μοντέλο των γυαλιών οράσεως που έχετε. Είμαστε εδώ για εσάς με μια μεγάλη ποικιλία clip-on!

Αγοράστε clip-on ηλίου

Φακοί με ενσωματωμένο φίλτρο UV

Όλοι οι φακοί που διαθέτουμε για γυαλιά περιλαμβάνουν ένα σύνολο τυπικών θεραπειών, συμπεριλαμβανομένου του φίλτρου UV. Αυτό σημαίνει ότι, χωρίς επιπλέον χρέωση, κάθε ζευγάρι γυαλιών που αγοράζετε από εμάς θα σας προστατεύει ήδη από επιβλαβείς ακτίνες UV . Ωστόσο, αυτή η θεραπεία δεν προστατεύει τα μάτια σας από έντονο φως και δεν σας βοηθά να βλέπετε καλύτερα όταν έχει έξω ήλιο.


 Φίλτρο UV για φακούς

Φακοί αυτοχρωματισμού

Προσφέρουμε επίσης την επιλογή φακών αυτοχρωματισμού, γνωστοί επίσης ως φωτοχρωμικοί φακοί ή φακοί μετάβασης. Αυτή η θεραπεία είναι διαθέσιμη τόσο για φακούς μονής όρασης, όσο και για πολυεστιακούς φακούς. Αυτοί οι ειδικοί φακοί προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντός σας . Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διάφανοι και θα βλέπετε καθαρά όταν βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όταν θα βρίσκεστε έξω σε έντονο φως ή στον ήλιο, θα σκοτεινιάζουν. Αυτός ο ειδικός τύπος φακού υπάρχει από τη δεκαετία του 1960, αλλά φυσικά από τότε η τεχνολογία έχει εξελιχθεί αλματωδώς.

Φακοί αυτοχρωματισμού

Οι φακοί αυτο-χρωματισμού προσφέρουν τώρα τα ακόλουθα οφέλη:

  • Είναι εύχρηστα. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των γυαλιών ηλίου και οράσεως.
  • Η μετάβαση μεταξύ φωτός και σκοταδιού γίνεται ομαλά και γρήγορα.
  • Παρέχουν πλήρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Διατίθενται σε διάφορα χρώματα.
  • Είναι συμβατά με όλους τους σκελετούς μας.
  • Σας εξοικονομούν χρήματα εξαλείφοντας την ανάγκη αγοράς γυαλιών οράσεως και ηλίου.

Γυαλιά ηλίου με συνταγή

Προσφέρουμε επίσης την επιλογή να μετατρέψετε τα γυαλιά οράσεως σε γυαλιά ηλίου για την προστασία των ματιών σας από τις υπεριώδεις ακτίνες. Με αυτή τη μέθοδο οι φακοί οράσεως χρωματίζονται μόνιμα . Με βάση το πόσο σκοτεινά θέλετε να είναι τα γυαλιά ηλίου σας, σας προσφέρουμε την επιλογή απόχρωσης 50, 75 ή 85 τοις εκατό. Ογδόντα πέντε τοις εκατό φιμέ φακοί είναι το ισοδύναμο των κανονικών γυαλιών ηλίου όσον αφορά την ικανότητά τους να προστατεύουν τα μάτια σας από το έντονο φως. Μπορείτε να επιλέξετε καφέ, γκρι ή ακόμα και πράσινο χρώμα φακού. Επιλέγοντας να μετατρέψετε τους φακούς μονής όρασης ή τους πολυεστιακούς φακούς σε γυαλιά ηλίου, μπορείτε να μετατρέψετε τους αγαπημένους σας σκελετούς σε μια πιο φρέσκια εμφάνιση και σε εξαιρετική τιμή. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή των σκελετών που διαθέτουμε!

Γυαλιά ηλίου με συνταγή
VISA Master Card DISCOVER PayPal DHL ELTA BOX NOW
Top