Αντιμετωπίζοντας τον ήλιο με γυαλιά οράσεως

Αν φοράτε συνταγογραφούμενα γυαλιά οράσεως, δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπίζετε τον ήλιο, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μάτια σας από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αμφιβληστροειδή και άλλα προβλήματα στα μάτια, όπως για παράδειγμα καταρράκτη. Έτσι, είναι κρίσιμο να διατηρείτε τα μάτια σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Αυτό παλαιότερα σήμαινε να εναλλάσσετε τα γυαλιά σας με τα γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι πάντα κατασκευασμένα για τη διόρθωση της όρασης. Ευτυχώς, έχουμε πολλές λύσεις γι' αυτό. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά, συνταγογραφούμενα γυαλιά και να τα εξοπλίσετε με διάφορα χαρακτηριστικά που σας προστατεύουν από το ηλιακό φως, την αντανάκλαση και άλλα έντονα φώτα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές μας.

Γρήγορη περιήγηση

Clip-on γυαλιά ηλίου

Γιατί να αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως και ένα ζευγάρι συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου, όταν μπορείτε να αποκτήσετε γυαλιά οράσεως με κλιπ για γυαλιά ηλίου; Τα clip-ons σας επιτρέπουν να μεταμορφώνετε άμεσα τα γυαλιά σας ανά πάσα στιγμή. Αυτά υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή κάνουν τεράστια επιστροφή!

Clip-on γυαλιά ηλίου

Ακόμα δεν έχετε πειστεί; Λοιπόν, εδώ είναι μερικά μόνο από τα οφέλη των κλιπ-ον για τον ήλιο:

  • Χωράνε σε κάθε τσάντα. Είναι μικρά, φορητά και εύκολα στη μεταφορά.
  • Είναι εύχρηστα. Τα περισσότερα από αυτά είναι μαγνητικά, ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στα γυαλιά σας.
  • Σας εξοικονομούν χρήματα. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε δύο ζευγάρια γυαλιά με συνταγή και είναι σημαντικά φθηνότερα από τα γυαλιά ηλίου με συνταγή.

Λάβετε υπόψη σας ότι είναι σημαντικό να αγοράζετε κλιπ-ον που ταιριάζουν στο τρέχον μοντέλο γυαλιών σας, για να εξασφαλίσετε τέλεια εφαρμογή. Είμαστε εδώ για εσάς με μια μεγάλη ποικιλία σετ clip-on!

Διαφανείς φακοί με ενσωματωμένο φίλτρο UV

Όλοι οι φακοί μας για γυαλιά οράσεως συνοδεύονται από ένα σύνολο τυπικών επεξεργασιών φακών, συμπεριλαμβανομένου ενός φίλτρου UV. Αυτό σημαίνει ότι, χωρίς πρόσθετη χρέωση, κάθε ζευγάρι γυαλιά που αγοράζετε από εμάς θα σας προστατεύει ήδη από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV . Ωστόσο, αυτή η θεραπεία δεν προστατεύει τα μάτια σας από το έντονο φως και δεν σας βοηθά να βλέπετε καλύτερα όταν ο ήλιος είναι έξω.

Διαβάστε περισσότερα για τις θεραπείες φακών μας εδώ


Φίλτρο UV για διαφανείς φακούς

Φακοί αυτοχρωματισμού

Προσφέρουμε επίσης την επιλογή των φακών αυτοχρωματισμού, γνωστών και ως φωτοχρωμικών φακών ή φακών μετάβασης. Αυτή η επεξεργασία είναι διαθέσιμη τόσο για φακούς μονής όρασης όσο και για πολυεστιακούς φακούς. Αυτοί οι ειδικοί φακοί προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντός σας. Αυτό σημαίνει ότι θα φωτίζονται και θα είναι διαυγή όταν βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ όταν βγαίνετε έξω σε έντονο φως ή στον ήλιο, θα σκουραίνουν. Αυτός ο ειδικός τύπος φακού υπάρχει από τη δεκαετία του 1960, αλλά η τεχνολογία έχει έκτοτε εξελιχθεί αλματωδώς.

Φακοί μετάβασης αυτοχρωματισμού

Οι φακοί αυτοχρωματισμού προσφέρουν τώρα τα ακόλουθα οφέλη:

  • Είναι βολικά. Δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε ανάμεσα στα γυαλιά ηλίου και τα κανονικά σας γυαλιά.
  • Η μετάβαση από το σκούρο στο διάφανο γίνεται ομαλά και γρήγορα.
  • Προσφέρουν πλήρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Διατίθενται σε διάφορα χρώματα.
  • Είναι συμβατά με όλους τους σκελετούς μας.
  • Σας εξοικονομούν χρήματα εξαλείφοντας την ανάγκη για γυαλιά και γυαλιά ηλίου.

Συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου

Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τα γυαλιά σας σε κατάλληλα συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου για την προστασία των ματιών σας από τις υπεριώδεις ακτίνες UV. Αυτό θα πάρει τους συνταγογραφούμενους φακούς σας και θα τους χρωματίσει μόνιμα . Με βάση το πόσο σκούρα θέλετε να είναι τα συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου σας, σας προσφέρουμε την επιλογή απόχρωσης 50, 75 ή 85 τοις εκατό. Οι ογδόντα πέντε τοις εκατό φιμέ φακοί είναι ισοδύναμοι με τα κανονικά γυαλιά ηλίου όσον αφορά την ικανότητά τους να προστατεύουν τα μάτια σας από το έντονο φως. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καφέ, γκρι ή πράσινο χρώμα φακών. Επιλέγοντας να μετατρέψετε τους φακούς σας μονής όρασης ή πολυεστιακούς φακούς σε συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου, μπορείτε να μετατρέψετε τους αγαπημένους σας σκελετούς σε ένα δροσερό ζευγάρι γυαλιών σε εξαιρετική τιμή. Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή των σκελετών μας!

Συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου