Οδηγίες αγορών

Παραγγείλετε μόνο φακούς επαφής που έχετε δοκιμάσει!

Σας συνιστούμε να παραγγείλετε μόνο φακούς επαφής που συνιστώνται για τα μάτια σας από τον οφθαλμίατρο σε καταστήματα οπτικών ειδών ή σε ένα κέντρο φροντίδας οφθαλμών. Σε περίπτωση αλλαγής σε μια νέα μάρκα προϊόντος χωρίς να δοκιμαστεί,υπάρχει κίνδυνος ότι το νέο προϊόν δεν θα σας ταιριάζει. Ίδιοι ή παρόμοιοι παράγοντες δεν εγγυώνται επιτυχία. Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τα χρήματα σας. Η αλλαγή σε μια νέα μάρκα χωρίς να γίνει δοκιμή, σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγειάς. Ο κάθε χρήστης ανέχεται διαφορετικούς φακούς επαφής. Ότι εφαρμόζει στους γύρω σας δεν είναι υποχρεωτικό να ταιριάζει και σε εσάς.Ακόμα και αν κάποιος αλλάξει επιτυχώς από Acuvue 2 to Acuvue Advance, εσείς μπορεί να μην έχετε την ίδια επιτυχία.

Παραγγείλετε φακούς επαφής online μόνο εάν γνωρίζετε τους ακριβείς παραμέτρους:

  • Καμπυλότητα (ΒC)
  • Διάμετρος (DIA)
  • Κύλινδρος - CYL (τορικοί φακοί)
  • Άξονας- AXIS (τορικοί φακοί)
  • Επιπρόσθετοι παράμετροι - ADD (διεστιακοί ή πολυεστιακοί φακόι)

Πως να κάνετε τις αγορές σας

Επιλέξτε την μάρκα των φακών επαφής, προσθέστε την στο καλάθι αγορών σας και επιλέξτε τις παραμέτρους ανάλογα με τις λεπτομέρειες στο κουτί ή στην πλαστική συσκευασία στην οποία είναι αποθηκευμένοι οι φακοί. Αμέσως μετά θα σας εμφανιστεί ο τρέχων αριθμός από τα αντικείμενα με τα οποία επελέγησαν οι παράμετροι σε stock. Έπειτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχειά επικοινωνίας και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε stock προϊόντα θα αποστέλλονται μέσα σε 14 ώρες από την παραγγελία σας.

Τακτικοί έλεγχοι των ματιών

Σας συνιστούμε να κάνετε ένα έλεγχο στα μάτια σας από κάποιον ειδικό (ένα οφθαλμολόγο), εάν είναι δυνατό το ελάχιστο μια φορά κάθε 12 μήνες. Αυτό ισχύει για όλους τους φακούς επαφής συμπεριλαμβανομένων και των χρωματιστών φακών.

Υγρά φακών επαφής

Όπως και στους φακούς επαφής, το υγρό των φακών επαφής έχει μια ανεκτή διαφορά. Η επιλογή στην αγορά τους είναι πολύ μεγάλη - από τον φυσιολογικό ορό που χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό των βασικών απολυμαντικών διαλυμάτων έως την υψηλότερη ποιότητα υγρών με την προσθήκη λιπαντικών ουσιών, για παράδειγμα το Laim-Care με περιεχόμενο υαλουρονικού οξέος ή υαλουρονικού νατρίου. Μια ξεχωριστή ομάδα αποτελείται από υδρογόνο διάλυμα υπεροξειδίου υγρού του οποίου η αποτελεσματικότητα ξεπερνά τα κλασικά χημικά διαλύματα. Είναι ακόμα πολύ πιο απαλό για τα ματιά σας.

Με την χρήση μιας μάρκας για μια περίοδο μεγαλύτερης των δυο ετών, οι περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν ένα είδος αλλεργίας στις ουσίες που περιέχονται στο διάλυμα. Γι' αυτό το λόγο οι ειδικοί προτείνουν την αλλαγή σε διαφορετική εταιρία.

Σχόλια (11)

Έχετε ερωτήσεις;
Κυριλλος

Καλημερα θελω να ξερω εαν ολοκληρωσα την απο 11.02.23 παραγγελια μου γιατι δεν ελλαβα ποτε απαντητικο email.ευχαριστω.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

Παρακαλούμε προωθήστε μας το αίτημά σας στο email μας info@alensa.gr

Στη διάθεσή σας!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Καλησπέρα σας το Υγρό Gelone είναι κατάλληλο για χρήση σε συνδιασμό με τους φακούς επαφής Air Optix Aqua; Η ίδια η εταιρία των συγκεκριμένων φακών επαφής ποιό υγρό προτέινει; Να σημειωθεί ότι είμαι χρήστης με βλεφαρίττιδα και είναι πολύ σημαντικό για αυτό τον λόγο να ακολουθώ την πρόταση της εταιρίας των φακών επαφής για το υγρό που προτείνει.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε όλα τα υγρά της εταιρείας Alcon η οποία είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τους AirOptix. Ωστόσο και αυτό το υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα με αυτούς τους φακούς. Πάντα θα πρέπει να ζητάτε τη συμβουλή του οφθαμίατρού σας όταν έχετε αμφιβολία για ένα προϊόν που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Καλησπέρα σας το Υγρό είνια κατάλληλο για χρήση σε συνδιασμό με τους φακούς επαφής Air Optix Aqua; Η ίδια η εταιρία των συγκεκριμένων φακών επαφής ποιό υγρό προτέινει; Να σημειωθεί ότι είμαι χρήστης με βλεφαρίττιδα και είναι πολύ σημαντικό για αυτό τον λόγο να ακολουθώ την πρόταση της εταιρίας των φακών επαφής για το υγρό που προτείνει.

Παναγιωτα

Καλησπερα σας. Χρησιμοιποιω αστιγματικους φακους της airoptix συνηθως.. το προβλημα μου ειναι οτι στον δεξι οφθαλμο εχω sph-1,00 cyl-1,50 στις 110⁰ κ απλα οταν παραγγειλα φακους δεν υπηρχε πουθενα η επιλογη cyl-1,50. Μονο -1,25 & -1,75. Τι να επιλεξω? Ευχαριστω

Απάντηση info@alensa.gr

Γεια σας,

Πολύ πιθανό η συνταγή σς να είνα συνταγή για γυαλιά και όχι για φακούς. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον Ιατρό σας ή επικοινωνείστε με την εξ πελατών της Alensa για να προωθήσουμε τη συνταγή σας σε οπτικό.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Έχω αλλάξει το email

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

Ποιο ήταν το αρχικό σας email; Θα θέλατε να το καταργήσετε και να χρησιμοποιείτε πλέον μόνο το νέο σα email;

Αν ναι, μπορείτε να συνδεθείτε στο alensa.gr, να επιλέξετε επάνω δεξιά το όνομά σας και να πατήσετε στην επιλογή "στοιχεία πελάτη". Εκεί μπορείτε να αντικαταστήσετε το email σας και να πατήσετε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν δυσκολευτείτε.

ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΜΥΩΠΙΑ ΤΗΣ COOPER VISION (AIR OXYGEN LENS). PWR: -2.50, BC: 8.5 & DIA: 14.2. ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ;

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

Θα σας προτείναμε να ελέγξετε την περιγραφή των φακών που διαθέτουμε στο site μας και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, να αποφασίσετε ποιό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, επιλέγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους για εσάς. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Καλησπέρα Έχω πρεσβυωπία + 2 Τι να βάλω στην παραγγελία για Πολυεστιακούς φακούς Ευχαριστούμε

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας, Θα σας προτείναμε να ελέγξετε την περιγραφή των φακών που διαθέτουμε στο site μας και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, να αποφασίσετε ποιό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, επιλέγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους για εσάς. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Αγγελικη

Καλησπερα σας. Πως ακριβως γινεται η ολοκληρωση της παραγγελιας μου για να σας αποσταλλει και να πληρωσω με αντικαταβολη?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

θα πρέπει να επιλέξετε τρόπο πληρωμή με αντικαταβολή.

Είμαστε στη διάθεση σας.

Αγγελικη

Θα ηθελα φακους επαφης για μυωπια 3 και στα δυο ματια.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

μπορείτε να μας καλέσετε στο 2112342483 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Είμαστε στη διάθεση σας.

ds

ΘΕΛΩ ΦΑΚΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑΣ ΓΙΑ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ. ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ email

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

υπάρχουν οι φακοί που ενδιαφέρεστε.

Για το μάτι με την μυωπία 14 μπορείτε να αγοράσετε τους ακολούθους φακούς: https://www.alensa.gr/biofinity-xr-3. Και για το μάτι με το βαθμό 11 θα επιλέξετε τους ακολούθους φακούς: https://www.alensa.gr/biofinity-3.

Όταν πληκτρολογήσετε επάνω στα προϊόντα θα δείτε και τις τιμές.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια καλέστε μας στο 2112342483.

Είμαστε στη διάθεση σας.

Svetlana

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να παραλάβουμε τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν από την διεύθυνση που μπορεί να γίνει επιστροφή. Ευχαριστώ

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς εξυπηρετούμε μόνο με αποστολές.

Είμαστε στη διάθεση σας.