Βοήθεια & Πληροφορίες για Φακούς Επαφής, Γυαλιά & Alensa

Μάθετε τα πάντα για τα γυαλιά, πως να χρησιμοποιείτε τους φακούς επαφής, πως να τους φροντίζετε, και βρείτε όλες τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τους φακούς μέσω της εύχρηστης ενημερωτικής μας πλατφόρμας. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και σίγουρα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε σχετικά με αγορές, παραγγελίες, αποστολές και εξυπηρέτηση πελατών!

Βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στην ενημερωτική μας πλατφόρμα

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ & ΟΡΑΣΗ

Συμβουλές& Πληροφορίες για φακούς επαφής Συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τους φακούς επαφής

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω σελίδες, που περιέχει όλα τα είδη συμβουλών, οδηγιών, ερωτήσεων και άλλων πολλών πληροφοριών. Επίσης ανατρέξτε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους φακούς επαφής, τα γυαλιά και για τα προϊόντα φροντίδας ματιών γενικά!

ΓΥΑΛΙΑ

Μάθετε για τα γυαλιά μας Read more about our glasses

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Μάθετε για τα γυαλιά ηλίου μας Read more about our sunglasses

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα γυαλιά ηλίου και την προστασία των ματιών σας από τις βλαβερές ακτίνες UV. Ακριβώς όπως και στα γυαλιά οράσεως, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου σε απόθεμα. Επιπλέον, προσφέρουμε διάφορα φίλτρα φακών για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τον ήλιο. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ:

ΒΟΗΘΕΙΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

για τους πελάτες της Alensa Βοήθεια & Πληροφορίες για τους πελάτες

Θα θέλατε να παραγγείλετε από την Alensa και έχετε την περιέργεια να μάθετε πώς λειτουργεί το διαδικτυακό μας κατάστημα; Ή μόλις παραγγείλατε, αλλά έχετε ακόμα κάποιες απορίες; Μην ψάχνετε άλλο και επισκεφθείτε μία από τις παρακάτω σελίδες για να βρείτε την απάντηση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας, τις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις; Ή θέλετε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας; Σε αυτήν την περίπτωση, επισκεφθείτε μία από τις παρακάτω σελίδες: