Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Μποείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

  • Με πιστωτική κάρτα: Mastercard, Maestro και Visa
  • PayPal
  • Αντικαταβολή

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι πληρωμές θα εκτελεστούν με ένα ασφαλές και σίγουρο τρόπο. Τα διαπιστευτήριά σας θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τον καθορισμό της πληρωμής και δεν πρέπει να μεταβιβαστούν σε τρίτους.

Όλες οι τιμές των προϊόντων και την παράδοση, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Όλες οι προσφορές και εκπτώσεις ισχύουν για όσο διάστημα το alensa.gr αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εκτέλεση της πληρωμής ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την τιμή του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στο info@alensa.gr.

Όταν επιλέγετε μια online μέθοδο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αμέσως μετά την παραγγελία σε μια ασφαλή ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ασφαλής σύνδεση πληρωμή μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας. Πλοηγηθείτε στην επισκόπηση της παραγγελίας σας, όπου θα έχετε την πιθανότητα να επιλέξετε <on-line πληρωμή> για την τρέχουσα παραγγελία σας. Ωστόσο, η ασφαλής σύνδεση πληρωμής θα παραμείνει ενεργή μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στο info@alensa.gr.

Εάν αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στην εκτέλεση της πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στο info@alensa.gr.

Σχόλια


Λορένα Μέμα

Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να παραγγείλω τους φακούς επαφής "Bausch & Lomb PureVision 2HD Μυωπίας Μηνιαίοι 6pack" και να πληρώσω με αντικαταβολή. Τα έξοδα αποστολής πόσο χρεώνονται;

info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κόστος μεταφοράς στο πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.alensa.gr/…taforas.html. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Ειρήνη

Εχουν περάσει 3 μέρες από τότε που παρηγγειλα ενα αξεσουαρ για να βαζω τους φακους μου και δεν έχει έρθει ακόμα. Ούτε μήνυμα ουτε email.

info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

συγχωρέστε μας για την καθυστέρηση άλλα λόγο της Πρωτομαγιάς υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση με τις παραδώσεις των παραγγελιών. Είμαστε στη διάθεση σας.

αντωνια

υπαεχη η δυνατοτητα παραλαβη απο το καταστημα

info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

το κατάστημα είναι μονό διαδικτυακό. Είμαστε στη διάθεση σας.

Ασφαλής πληρωμή

visa master card american express discover paypal DHL