Πολιτική Επιστροφών & Ανταλλαγών

Οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να πληρούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

• Οι συσκευασίες των φακών επαφής θα πρέπει να είναι κλειστές και σφραγισμένες ώστε να είναι σε κατάσταση να μπορούνε εκ νέου να πωληθούν.*

• Τα προϊόντα πρέπει να αγοραστούν από to Alensa.gr (ελληνική Alensa) και η επιστροφή θα πρέπει να γίνει όχι περισσότερο από ένα έτος από την αρχική ημερομηνία αγοράς.

*Σύμφωνα με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας της ΕΕ.

Θέλετε να ανταλλάξετε τους φακούς επαφής σας γιατί έχετε επιλέξει διαφορετικές παραμέτρους;

Αν συνταγή σας έχει αλλάξει ή έχετε παραγγείλει λάθος τις παραμέτρους για τους φακούς επαφής σας, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να ανταλλάξετε οποιαδήποτε κλειστή ή μη κατεστραμμένη συσκευασία, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω. Θα σας στείλουμε τους νέους φακούς επαφής μετά τη λήψη και τον έλεγχο της κατάστασης της συσκευασίας που μας έχετε επιστρέψει.

Μήπως χρειάζεστε ένα διαφορετικό προϊόν;

Αν θέλετε να παραγγείλετε μια διαφορετική μάρκα ή ένα προϊόν, και τα πακέτα είναι κλειστά και ακέραια, μπορείτε επίσης να μας τα επιστρέψετε. Το alensa.gr σε αυτή την περίπτωση θα επιστρέψει τα χρήματα σας, και είστε ελεύθεροι να κάνετε μια νέα παραγγελία για το επιθυμητό προϊόν(τα) με την ησυχία σας. Προσαρμογές στις τιμές δεν θα γίνουν και μια πλήρης επιστροφή χρημάτων εκδίδεται εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν τα κριτήρια μας, όπως προαναφέρθηκε πιο πάνω.

Θέλετε να κάνετε μια επιστροφή για οποιοδήποτε άλλο λόγο;

Η διαδικασία επιστροφής ισχύει και για την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων για τα προϊόντα TopVue. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία στην περίπτωση αυτή.

Επίσης, εάν θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα που υποψιάζεστε ότι είναι ελαττωματικά, τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν σε εμάς, και θα σταλούν στον αρμόδιο κατασκευαστή για ποιοτικό έλεγχο. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία επιστροφής. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ελαττωματικό προϊόν, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας πρώτα. Θα σας δώσει ακριβείς οδηγίες και επιπλέον πληροφορίες.

Πώς να κάνετε μια επιστροφή ή ανταλλαγή;

Πρώτον, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω τηλεφώνου (2111983691) ή e-mail (info@alensa.gr). Το προσωπικό μας μπορεί να σας συμβουλεύσει εάν το αίτημά σας πληροί όλα τα κριτήρια της επιστροφής σας και θα σας περιγράψει την διαδικασία λεπτομερώς για εσάς μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Στείλτε τα κλειστά και ακέραια κουτιά με ασφάλεια στη διεύθυνση επιστροφών μας. Παρακαλείστε να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς που εκδίδεται από Alensa.gr καθώς και ένα σημείωμα αναφέροντας το πρόβλημα και το λόγο επιστροφής. Το κόστος για αυτή την επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη.

Λαγουμιτζή 24 Καλλιθέα T.K.17671

Μόλις επιβεβαιώσουμε την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων σας και είναι σε κατάσταση ώστε να μπορούνε εκ νέου να πωληθούν (σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας της ΕΕ), θα ετοιμάσουμε μια νέα παραγγελία με το σωστό προϊόν(τα). Το Alensa.gr θα αποστείλει τη νέα παραγγελία εντελώς δωρεάν.

Παρακαλούμε, στείλτε κλειστές και άθικτες τις συσκευασίες των φακών επαφής (ή τα υγρά των φακών) ταχυδρομικώς σε ένα ανθεκτικό κουτί, όχι σε φάκελο, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Εάν περιμένετε επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Εάν έχετε πληρώσει on-line, η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στο λογαριασμό σας στο PayPal, ή στην κάρτα από την οποία έγινε η πληρωμή.

Πόσο κοστίζει η επιστροφή;

Θα πληρώσετε για όλα τα ταχυδρομικά τέλη μόνο για τους φακούς που θα επιστρέψετε. Εμείς θα σας στείλουμε τους φακούς με τις νέες παραμέτρους στη διεύθυνσή σας δωρεάν.

Πόσο καιρό διαρκεί η όλη διαδικασία;

Το Alensa.gr θα επιβεβαιώσει ότι έχουμε λάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα σας και θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της νέας παραγγελίας σας. Προσπαθούμε να ελέγξουμε όλες τις επιστροφές εντός 30 ημερών. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, αν αισθάνεστε ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση.

Επιστροφή ή ανταλλαγή γυαλιών ηλίου;

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαδικασία επιστροφής των γυαλιών ηλίου θα χρειαστεί περισσότερο χρονικό διάστημα από αυτό των φακών επαφής και τα γυαλιά ηλίου θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική και άθικτη συσκευασία τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αυθεντικότητα και η κατάσταση στην οποία έχουν επιστραφεί τα γυαλιά ηλίου θα πρέπει πρώτα να διερευνηθεί διεξοδικά από την αποθήκη μας.

Σχόλια


VISA Master Card DISCOVER PayPal DHL ELTA