Πολυεστιακοί φακοί επαφής για πρεσβυωπία

Οι Πολυεστιακοί φακοί επαφής προορίζονται για τη διόρθωση της μακρινής όρασης (πρεσβυωπία) και της κοντινής όρασης. Αυτό το πρόβλημα που σχετίζεται με την ηλικία προκαλείται από την απώλεια ελαστικότητας του φακού στο μάτι και συχνά εμφανίζεται σε άτομα άνω των 40 ετών.

Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των πολυεστιακών φακών είναι η καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις και η δυνατότητα να βλέπετε άνετα χωρίς γυαλιά. Οι πολυεστιακοί φακοί βελτιώνουν σημαντικά την όραση και μπορούν να ανακουφίσουν κάποια σχετικά προβλήματα υγείας όπως πονοκεφάλους, ζάλη ή μυϊκή καταπόνηση. Προσφέρουμε πολλούς πολυεστιακούς φακούς επαφής από τις πιο αξιόπιστες μάρκες παγκοσμίως στις καλύτερες online τιμές.

Οι καλύτεροι μας Πολυεστιακοί φακοί επαφής online

Οι TopVue Air Multifocal είναι φακοί υδρογέλης με υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου. Αυτοί οι άνετοι, μηνιαίοι φακοί για πρεσβυωπία διαθέτουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε νερό .

Προσφέρουμε επίσης και άλλους μηνιαίους πολυεστιακούς φακούς όπως οι Air Optix Aqua Multifocal και οι Biofinity Multifocal, καθώς και ημερήσιους πολυεστιακούς φακούς τους Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία πολυεστιακών φακών από γνωστούς παραγωγούς, συμπεριλαμβανομένων της Alcon (Ciba Vision), της CooperVision, και της Bausch and Lomb.