Σχετικά με εμάς

Η Alensa είναι ένας αξιόπιστος διαδικτυακός πωλητής φακών επαφής και προϊόντων φροντίδας οφθαλμών. Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και να έχουμε ικανοποιημένους, πιστούς πελάτες. Μάθετε για την εταιρεία μας και ψωνίστε φακούς μαζί μας!

Γνήσια προϊόντα σε χαμηλές τιμές

Πωλούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα και τους φακούς επαφής που παρέχονται απευθείας από εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές. Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που πωλούνται από γνωστούς οπτικούς και λιανοπωλητές.

Καθώς δραστηριοποιούμαστε σε ένα μεγάλο αριθμό Ευρωπαϊκών χωρών και έχουμε διεθνή πελατειακή βάση, είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε τα προϊόντα μας από τους παραγωγούς σε χαμηλότερες τιμές. Λειτουργούμε αποκλειστικά στο διαδίκτυο, μειώνοντας δραστικά τα λειτουργικά έξοδα . Ως εκ τούτου, κάθε έκπτωση που λαμβάνουμε από τους κατασκευαστές μας και κάθε κόστος που μπορούμε να εξοικονομήσουμε μεταφράζεται άμεσα σε χαμηλές τιμές για τους πελάτες μας. Εν ολίγοις, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τα ίδια προϊόντα υψηλής ποιότητας που προτιμάτε, αλλά σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Ένα δίκτυο πωλήσεων με πολυετή εμπειρία

Alensa map

Το δίκτυο της Alensa, το οποίο περιλαμβάνει το Alensa.gr, λειτουργεί από το 2007 με την κυκλοφορία των πρώτων ηλεκτρονικών μας καταστημάτων στην Τσεχία, τη Σλοβακία και την Αυστρία. Τα τελευταία 10 χρόνια, το εμπορικό μας σήμα έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί για να εξυπηρετήσει σχεδόν όλη την Ευρώπη. Η γνώση και η εμπειρία που έχουμε κερδίσει με την πάροδο του χρόνου μας βοήθησε να αναπτύξουμε ένα εκτεταμένο κατάλογο προϊόντων, μια εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Αυτή τη στιγμήτο δίκτυο της Alensa δραστηριοποιείται σε: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ουκρανία.

Μεγάλο απόθεμα και ικανοποιημένοι πελάτες.

Είμαστε περήφανοι που διατηρούμε ένα μεγάλο κατάλογο προϊόντων με περισσότερα από 500.000 κουτιά φακών σε απόθεμα ανά πάσα στιγμή. Αυτό μας επιτρέπει να στείλουμε σχεδόν το 97% των παραγγελιών την ίδια μέρα που καταχωρούνται.

Επεξεργαζόμαστε περίπου 100.000 παραγγελίες κάθε μήνα και το αφοσιωμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Στην Alensa, πολύς χρόνος, φροντίδα και προσπάθειες αφιερώνονται στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Βεβαιωνόμαστε ότι η παράδοση είναι γρήγορη, όλα τα προϊόντα ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα που αναμένετε, οι τιμές παραμένουν οι χαμηλότερες τιμές στην αγορά και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένη και αποτελεσματική βοήθεια.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προβλήματα ή ανησυχίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας καθώς είναι η βάση προτάσεων που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

+302112342483
E-mail: info@alensa.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ, online

Διεύθυνση επιστροφής:

Λάβετε υπόψη ότι η ακόλουθη διεύθυνση είναι γραφείο επιστροφών και δεν μπορεί να δεχτεί αιτήματα πελατών, ούτε και να εξυπηρετήσει παραλαβές και παραγγελίες.

Alensa.gr
Λαγουμιτζή 24 Καλλιθέα
T.K.17671

Εγγραφή εταιρείας και λειτουργία.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, παρέχονται από τον κύριο φορέα του δικτύου Alensa. Τα κέντρα εφοδιασμού μας έχουν βάση την Τσεχική Δημοκρατία. Ο ιστότοπός μας Alensa.gr λειτουργεί από την Alensa s.r.o., καταχωρημένη εταιρεία στην ακόλουθη διεύθυνση:

Alensas.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Praha 9
ΑΦΜ: CZ27179681

Σημαντικές πρόσθετες πληροφορίες:

Η χρήση της ιστοσελίδας της Alensa και η σύναψη σύμβασης αγοράς με την Alensa πραγματοποιούνται πάντοτε σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας , γι 'αυτό παρακαλώ δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ανάγνωση τους. Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στις διάφορες σελίδες που αφιερώνονται στην φροντίδα του πελάτη και σε πρακτικές πληροφορίες.