TopVue Air (6 φακοί)

20,79 €
89% το προτείνει
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
επιλέξτε παραμέτρους για το άλλο μάτι
Προσθήκη στην παραγγελία 6,29 € 4,79 €
Άλλη συσκευασία
Δωρεάν αποστολή γι' αυτό το προϊόντα

Ιδιότητες - TopVue Air (6 φακοί)

Κατασκευαστές: TopVue
BC: 8.60
Διάμετρος: 14.20
Μέγεθος πακέτου (κουτιού): 6 φακοί
Διαπερατότητα του οξυγόνου: 100 Dk/t
Λήξη: 24 μήνες ή περισσότερο
Διάρκεια χρήσης (ημέρες): 30 ημέρες
Περιεκτικότητα σε νερό: 45%
Εύρος βαθμών: από -12.00 έως +8.00
Υλικό φακών: Innofilcon A
Χρήση κατά τον ύπνο: Όχι
Φίλτρο UV: Όχι
Όνομα προϊόντος: TopVue Air
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Αξιολογήσεις

89%
122 των πελατών μας προτείνει αυτό το προϊόν οι αξιολογήσεις δεν έχουν επαληθευτεί

Σχόλια (70)

Έχετε ερωτήσεις;
Κρυσταλένια Τσεμπελίδου

Χρησιμοποιώ αυτούς τους φακούς τα τελευταία τρία χρόνια και δεν είχα πρόβλημα, έως την τελευταία φορά που τους προμηθεύτηκα. Δυστυχώς, ένοιωθα μια μόνιμη ενόχληση στα μάτια, σαν να έχουν μπει σκουπίδια. Θα προτιμήσω κάποιους άλλους φακούς από εδώ και στο εξής.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας, Λυπούμαστε πολύ για την εμπειρία σας!

Μπορείτε να μας προωθήσετε το αίτημά σας στο info@alensa.gr προκειμένου να ενημερώσουμε τον κατασκευαστή και να διαχειριστούμε την υπόθεση.

Vicky

Ειναι καποιοι απο τους TopVue Air , TopVue Monthly PLUS ασφαιρικοι ; Ευχαριστω.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ασφαιρικοί.

Στη διάθεσή σας!

Μαρινα

Γεια σας!!! Η εμπειρία μου με τους συγκεκριμένους φακούς δεν ήταν πολύ καλή. Οι συγκεκριμένοι φακοί στεγνώνουν πολύ εύκολα , ενώ τους αλλάζω 2-3 φορές την ημέρα. Τα μάτια ερεθίζονται αρκετά , Ώστε να είναι ενοχλητικό και μην έχω καλή ορατότητα. Η μυωπία μου είναι -2,50 αλλά με τους συγκεκριμένους φακούς δεν με διευκόλυναν ! Προσωπικά δεν θα τους πρότεινα.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

Η κάθε εταιρεία φακών έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η καταχώρηση μόνο των βαθμών δεν εξασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή. Εάν αντιμετωπίσατε αυτά τα προβλήματα , δεν επιλέξατε τους σωστούς φακούς για τα μάτια σας. Το ποσοστό του νερού που διαθέτει ο φακός δεν επαρκεί για εσάς και ίσως το μέγεθος επίσης. Θα πρέπει να προβείτε σε μετρήσεις απο τον οφθαλμίατρο και να επιλέξετε τους σωστούς φακούς για τα μάτια σας με βάση τις ανάγκες σας.

Στη διάθεσή σας!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΩΝ

Καλημέρα σας Χρησιμοποιούσα τουσ FREQUENCY 55 (AB) ASPHERIC BC 8.7 DIA 14.40 PER +7.00 Θα μπορούσατε να μου πείτε στους bausch lomb ποιουσ πρέπει να πάρω ? Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη, παρακαλούμε όπως μεταφέρετε το αίτημά σας στην Εξυπηρέτηση Πελατών:

(+30) 2112342483 info@alensa.gr Δευ-Παρ 9:00 - 17:30

Χαρίλαος Πουλημενος

Θα ήθελα να σας περιγράψω την εμπειρία που είχα με τους συγκεκριμένους φακούς σε βαθμό - 4.00. Δυστυχώς έμεινα πάρα πολύ απογοητευμένος. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιουσα φακούς της εταιρίας Bausch & Lomb Την πρώτη ημέρα που τους φόρεσα δεν παρατήρησα κάτι το περίεργο με τη μόνη διαφορά ότι έμοιαζαν κάπως μεγάλοι σε μέγεθος κατά την εφαρμογή τους στο μάτι. Τη δεύτερη ημέρα μετά από 2 ώρες εφόσον τους είχα φορέσει ξεκίνησα να νιώθω ένα αίσθημα τάσης στο μάτι, στη συνέχεια τους ένιωθα όλο και πιο στεγνούς με αποτέλεσμα να θολώνει η όραση μου με αποτέλεσμα να νιώθω δύσκολα στο να εστιασω που είχε ως συνέπεια τον πονοκέφαλο. Συνολική διάρκεια που τους φόρεσα τη 2η ημέρα ήταν 4 ώρες. Τους αφαίρεσα άμεσα όταν επέστρεψα σπιτι και το μάτι ανακουφιστηκε μετά την πάροδο 1 ώρας από την αφαίρεση τους. Συνοψίζοντας δεν τους συνιστώ.

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη, ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την εμπειρία σας και θα μεταφέρουμε τις παρατηρήσεις σας στον κατασκευαστή. Σημειώστε ότι, όταν επιλέγετε για πρώτη φορά μια νέα μάρκα φακών, θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στην καμπύλη και της διάμετρο, που αφορούν στις διαστάσεις των φακών σας. Οι φακοί Bausch and Lomb ULTRA έχουν καμπύλη 8.50 ενώ οι TopVue Air έχουν 8.60. Με αποτέλεσμα να προκαλούνται έντονες ενοχλήσεις στα μάτια λόγω λάθος μεγέθους φακών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Έχω μειωπια 1.75 κ στα δύο μάτια επέλεξα σωστά το -1.75;αν όχι επικοινωνήστε μαζί μου η βάλτε τον σωστό στην παραγγελία μου

Απάντηση info@alensa.gr

Αγαπητέ πελάτη, η μυωπία συμβολίζεται με (-).

Κατημερτζογλου Κυριακη

Πολύ δύσκολη αφαίρεση τους. Μάλλον θα τους επιστρέψω. Πως γίνεται η επιστροφή

Απάντηση info@alensa.gr

Παρακαλούμε, στείλτε ένα email με τον αριθμό της παραγγελίας σας στο info@alensa.gr

Λιζ Π.

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις αν ο φακός είναι ανάποδα ή όχι, παρά μόνο όταν τον φορέσεις κι αυτό μετά από κάμποση ώρα, όχι αμέσως. Η σωστή κυρτότητα δεν είναι ευδιάκριτη, όπως με άλλους φακούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να τους βγάζω, να τους ξεπλένω, να τους γυρνάνω και να τους ξαναβάζω συνέχεια, μέχρι να τους νιώσω άνετα. Αν το κάνεις αυτό όμως 2-3 φορές μέσα σε λίγες ώρες, το μάτι ερεθίζεται και μετά δεν τον δέχεται καθόλου. Δεν τους συνιστώ...

Απάντηση info@alensa.gr

Γεια σας,

Τα σχόλια σας βοηθούνε και άλλους πελάτες να βρούνε το πιό κατάλληλο προιόν για τις ανάγκες τους. Οι συγκεκριμένοι φακοί της TopVue, προσφέρουνε εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Παρακαλώ δείτε περισσότερα εδώ: https://www.alensa.gr/…rimatwn.html Και φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας στο 2112342483.

rorotos christoforos

οι καλυτεροι που εχω παρει

Ελπίδα

πως μπορώ να επιστρέψω τους φακούς επαφής; ειναι μεγαλοι για τα ματια μου.

Απάντηση info@alensa.gr

Αρχικά θα ελένξετε εάν πληρείτε τους όρους επιστροφών για φακούς Topvue εδώ: https://www.alensa.gr/…rimatwn.html και εάν ναι θα μας στείλετε email στο Info@alensa.gr τον αριθμό παραγγελίας σας καθώς και τι ακριβώς θα επιστραφεί για να σας προωθήσουμε την διαδικασία επιστροφών.

Ελισάβετ

Έχουν την ίδια αίσθηση με τους biofinity που χρησιμοποιούσα αλλά αυτοί είναι πιο οικονομικοί

ΜΑΡΙΑ ΣΠΑΝΑΚΗ

Απλά δεν βλέπω είναι η αξιολόγηση! Νόμιζα ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε πρόβλημα, το πετάω στις 20 περίπου μέρες, βάζω μετά το 2ο και μια από τα ίδια. Ενώ είναι μαλακός ο φακός και δεν ερεθίζει το μάτι, νιώθω ότι δεν είναι οι βαθμοί σωστοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κουράζονται απίστευτα τα μάτια μπροστά στον υπολογιστή και να ζαλίζομαι. Για να μην πω για την οδήγηση...κίνδυνος! Κρίμα...

Απάντηση info@alensa.gr

Λυπούμαστε πολύ που δεν σας ταιριάξανε!Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι φακοί επαφής για όλα τα μάτια.Όταν φοράμε ένα φακό και είμαστε ευχαριστημένοι δεν πρέπει να τον αλλάζουμε.Το καό είναι ότι οι TopVue μόνο έχουνε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.Παρακαλούμε δείτε τους όρους και προυποθέσεις.Ευχαριστούμε

ΘΩΜΑΣ Σ

Επιβεβαιώνω ότι ήμουν και οι υπόλοιποι . Παρόλο που φόρεσα φακούς σύμφωνα με την συνταγή του γιατρού με αυτούς τους φακούς δεν έβλεπα καθόλου καλά μακρυά ,επίσης την 2η ημέρα ο ένας φακός μου έπεσε είναι τόσο μαλακοί που θελουν προσοχή.

Κατερίνα

Καλοί φακοί για την τιμή αυτή!

Γιώργος Βολτέρας

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις Κυρίες Αναστασιάδου και Ζωγράφου ... μήπως υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα στις τελευταίες παρτίδες ?

ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Αγοράζω τους φακούς TopVue εδώ και πολύ καιρό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Την τελευταία φορά όμως, 2 από τους 6 φακούς είχαν κάποιο σημάδι επάνω σαν γρατζουνιά και επιπλέον έβλεπα θολά με αυτούς. Αυτό λίγο με απογοήτευσε κι ελπίζω να μην ξανασυμβεί.Τους φακούς τους έχω κρατήσει. Μπορεί να γίνει αντικατάσταση; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση info@alensa.gr

Στείλτε μας το πρόβλημα σας στο email μας info@alensa.gr για να σας εξυπηρετήσουμ­ε.Ευχαριστούμε

Ηλέκτρα Ζωγράφου

Συμφωνώ απολύτως με την Κωνσταντίνα Αναστασιάδου!!!! Αν και δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλούν, το πρόβλημα είναι ότι δεν με καλύπτουν καθόλου στο θέμα των βαθμών! Είναι σαν να έχω μεγαλύτερη μυωπία, κάτι που επίσης δεν ισχύει, γιατί αφού άνοιξα και το δεύτερο ζευγάρι φακών (πίστευα ότι ίσως είναι μεμονωμένο φαινόμενο) και πάλι δεν έβλεπα, αγόρασα τους παλιούς μου φακούς και έβλεπα τέλεια!!!! Για να μην τους πετάξω και πάνε τζάμπα όλα τα χρήματα που έδωσα για έξι ζευγάρια φακούς αποφάσισα αυτούς να τους έχω μόνο για το σπίτι που δεν χρειάζεται να βλέπω ιδιαίτερα μακριά. Κρίμα, πολύ κρίμα...

Γιαννης

Η συσκευασια περιεχει 6 φακους η 6 ζευγαρια?

Απάντηση info@alensa.gr

Η συσκευασία περιέχει 6 φακούς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ

Μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή εφόσον δεν γίνεται πλέον επιστροφή χρημάτων?

Απάντηση info@alensa.gr

Δυστυχώς για να γίνει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων στα TopVue προιόντα πρέπει να πληρήτε του όρους άθικτων φακών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ

Πρώτη φορά τους δοκιμάζω!Ό,τι χειρότερο έχω φορέσει στα 13 χρόνια χρήσης φακών επαφής!τσούξιμο και ενόχληση στο μάτι μέσα σε 2 ώρες χρήσης! Δεν αντέχονται πολλές ώρες...και είμαι στο 3ο ζευγάρι του πακέτου! Σε όλα το ίδιο αποτέλεσμα! Τους επέλεξα διότι υποτίθεται είχαν μεγαλύτερη διαπερατότητα οξυγόκου(100 dk/t)...δυστυχώς πολύ κακή επιλογή

Απάντηση info@alensa.gr

Λυπούμαστε πολύ που δεν σας βολέψανε.Οι φακοί επαφής TopVue μόνο έχουνε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ένα ζευγάρι δηλαδή 2 τεμάχια απο τα 6 του πακέτου.Περισσότερες πληροφορίες για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε φακούς TopVue μπορείτε να δείτε εδώ:https://www.alensa.gr/…rimatwn.html.

Μενια

Καλησπέρα θα μπορούσα να έχω ένα δείγμα για - 4 και - 4.25;

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά δείγματος ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.alensa.gr/topvue-air-1-u.

Κωνσταντίνα Αναστασιάδου

Προς έκπληξή μου καθώς είδα πολύ υψηλή βαθμολογία για το συγκεκριμένο προϊόν πριν το αγοράσω έμεινα πάρα πολύ απογοητευμένη. Έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες φακών επαφής και πρώτη φορά με ενοχλεί τόσο πολύ ένας φακός επαφής. Είναι πάρα πολύ μαλακοί και συνέχεια τους νιώθω στο μάτι μου. Και το χειρότερο όλων είναι πως νιώθω σα να φοράω φακούς με χαμηλότερο βαθμό. Μακριά δεν βλέπω καθόλου καθαρά και δεν υπάρχει πιθανότητα να μου έχει ανέβει η μυωπία καθώς με τους προηγούμενους φακούς και τα γυαλιά μου έβλεπα/βλέπω μια χαρά. Ταλαιπωρία

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,οι Topvue φακοί έχουνε εγγύηση επιστροφής χρημάτων διότι δεν είναι επώνυμη εταιρεία.Μπορείτε να δείτε τούς όρους επιστροφής εδώ:https://www.alensa.gr/…rimatwn.html και την διαδιακασία επιστροφής εδώ:https://www.alensa.gr/…allagon.html.Όταν είστε ευχαριστημένοι με τους φακούς σας να μην αλλάζετε ποτέ εταιρεία ή εάν αλλάξετε να επιλέγετε με ανώτερα χαρακτηριστικά απο αυτόν που ήδη φοράτε.

Τζωρτζινα

Κακοι φακοι.... Εχω μετανιωσει που τους πηρα...!! Φορεσα το πρωτο ζευγάρι.. Και ολο κατι με ενοχλει... Ενω του καθαριζω.. Ειναι πολυ λεπτοι και σου διπλωμουν.. Εχουν μια παρανορφωση.... Τους πεταξα και εβαλα το δεύτερο ζευγαρι και μιση μερα παλι τραβαω τα ιδια.... Ολο κατι με ενοχλει...βγαζω ξεπλενω.... ξαναβαζω.. Εκτος οτι διπλωνει συνεχεια... Παλι κατι υπαρχει και ενοχλει! Εχωωω ταλαιπωρηθει πολυ... Δεν ξερω αν ειναι ελατωματικη η παρτιδα.. Το κακο ειναι οτι πηρα 2 κουτια λογο τιμης.!!

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,οι Topvue φακοί έχουνε εγγύηση επιστροφής χρημάτων διότι δεν είναι επώνυμη εταιρεία.Μπορείτε να δείτε τούς όρους επιστροφής εδώ:https://www.alensa.gr/…rimatwn.html και την διαδιακασία επιστροφής εδώ:https://www.alensa.gr/…allagon.html

Νίκος

Καλοί φακοί για την τιμή αυτή!

Μάριος

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα τους επιλέξω ξανά!

Τάσος Σπυρόπουλος

Αν και την προηγούμενη φορά δεν είχα ενόχληση, τώρα υπάρχει εντονότατο αίσθημα καύσου με μόλις δύο ώρες χρήση. Επίσης το σχήμα τους (καμπυλότητα) ήταν εξαρχής παραμορφωμένο, και δεν αποκαθίσταται. Υποθέτω πως η παρτίδα ήταν ελαττωματική.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

μας συγχωρείτε για το γεγονός αυτό. Μπορείτε να μας επιστρέψετε τους φακούς και θα τους αντικαταστήσουμε ή θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Είμαστε στη διάθεση σας.

ΑΓΛΑΙΑ

Καλοί και άνετοι φακοί. Μου αρέσει πολύ η μάρκα TopVue και οι τιμές είναι λογικές.

ΜΙΚΕΣ ΜΟΝΟΚΑΝΔΥΛΟΣ

Πολύ καλοί φακοί επαφής,χωρίς καμία ενόχληση.

Χριστηνα

Υπαρχει δυνατοτητα να μου στειλετε δειγμα για Δεξι: 8.6 BC, 14.0 Dia, -10.50 και Αριστερο: 8.6 BC, 14.0 Dia, -11.50 Ευχαριστω

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

μπορείτε σας παρακαλώ να μας στείλετε ένα εμαιλ στο info@alensa.gr με τα στοιχειά σας και θα σας αποστείλουμε τους δοκιμαστικούς φακούς. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Χριστηνα

Η καμπυλοτητα που φοραω ειναι 8.4 οχι 8.6. Θα υπαρχει προβλημα?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

η διάφορα είναι πάρα πολύ μικρή άρα δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Χριστηνα

Χρησιμοποιω μηνιαιους φακους Acuve Oasys Hydraclear Plus 6 τεμαχιων. Το δεξι ματι -10.5, 8.4 και στο αριστερο -11.5, 8.4. Τι εχετε να μου προτεινετε και αν εχετε δειγμα. Ευχαριστω

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

οι Acuvue Oasys είναι δεκαπενθήμεροι φακοί και όχι μηνιαίοι σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία. Θα σας προτείναμε φακούς της δικιάς μας εταιρείας τους TopVue - https://www.alensa.gr/topvue-air-6. Και υπάρχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν σας ικανοποιήσουνε. Είμαστε στη διάθεση σας.

Νικος Παπαδοπουλος

Από τους καλύτερους μηνιαίους φακούς επαφής.

Φωτης

Δυστυχώς μου προκαλούν ενοχλήσεις κ τσούξιμο περίπου 2-3 ώρες απο τη στιγμή που τους φοράω . Θα αναγκαστώ να τους επιστρέψω.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

μας συγχωρείτε πάρα πολύ για το γεγονός αυτό. Μάλιστα κάντε την επιστροφή και θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Aggelos

oi sigkekrimenoi fakoi einai miniaioi i dekapenthimeroi?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

οι συγκεκριμένοι φακοί επαφής είναι μηνιαίοι. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Panayiotis

Apo tous kaliterous miniaious fakoys se sxesh piotitas kai timis. Tous sinistw se olous. Mia dokimi tha saw pisei pistevw!

Μαρια

Καλημέρα σας! Οι συγκεκριμένοι μηνιαίοι φακοί επαφής είναι από τους καλύτερους φακούς που έχω δοκιμάσει και φυσικά πάρα πολύ καλή και προσιτή τιμή. Ευχαριστώ!

Kostas

Para poli kaloi fakoi epafhs

christina

Από τους καλύτερους μηνιαίους φακούς επαφής που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα

panagiotis iliadis

Γιατί επιστροφή φακών και χρηματων με αυτήν την εταιρία φακών και όχι και με τις υπόλοιπες;

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

οι φακοί επαφής της εταιρίας TopVue κατασκευάζονται αποκλειστικά για την Alensa γι' αυτό το λόγο μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα.

Είμαστε στη διάθεσή σας.

Ελπίδα Οικονομάκη

πως μπορώ να επιστρέψω τους φακούς επαφής; ειναι μεγαλοι για τα ματια μου.

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας,

μπορείτε να επιστρέψετε τους φακούς επαφής TopVue σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει μόνο 2 απο τους τέσσερις φακούς στη διεύθυνση επιστροφών μας. Όταν λάβουμε τους φακούς επαφής θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.alensa.gr/…rimatwn.html

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

εγώ παίρνω τους acuevue b&l και είμαι πολύ ευχαριστημένη...

Κατερίνα Λ.

Τους πήρα στην αρχή για δοκιμή αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη και με την εγγύηση που έχουν τους άλλαξα και πήρα τους premium. Αθτοί ήταν πολύ καλύτεροι!!

Μαριλένα Βογιατζάκη

Η αλήθεια είναι ότι είχα μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά μετά από 2 εβδομάδες χρήσης νοιώθω ότι έχει πέσει η απόδοση τους. Οι colorvue 3tones αν και έγχρωμοι είναι καλύτεροι σαν απόδοση και ποιο άνετοι

Eleni

Χαμηλή τιμή καλή ποιότητα και ταχύτατα

Δημήτρης Ευαγγελίδης

Καλή εξυπηρέτηση αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας απο το κατάστημα. Τους φακούς τους πήρα στην ώρα τους.

Σωκράτης Ολ.

Πολύ καλός φακός και ωραία εφαρμογή. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και τους χρησιμοποίησα όλο το διάστημα.

Παυλος

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο τους φακούς. Τους χρησιμοποίησα 6 μήνες χωρίς πρόβλημα

Σοφιανός

Πολύ καλή τιμή και άριστη εξυπηρέτηση.

Γιάννης

Καλός και οικονομικός φακός

Χρυσός Αλ.

Είχα χρησιμοποιήσει τους TopVue τους μηνιαίους στο παρελθόν, αλλά μετά δοκίμασα τους TopVue Air και είναι πολύ καλύτεροι.

Πάνια Δ

Εξερετικός φακός, και εκτιμώ την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Παρήγγειλα τη λάθος συνταγή, και δεν είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που είχα να τους ανοίξει. Έγινε η ανταλλαγή εύκολα αλλά με μια καθυστέρηση..

Νικολεττα

Καλησπερα σας εχω μυωπια 4.75 και 4.50 σε φακο επαφης θελω εγρωμουσ μπλε με αυτη την μυωπια να μου πειτε τιμη κ θελω και διαφανους ποσο εχουν ενα ζευγαρι και ποσο εχουν πακετο διαφανοι.ενδιαφερομαι για μηνιαιους.ευχαριστω.μπορειτε να μου στειλετε e-mail .

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα σας,

οι έγχρωμοι φακοί επαφής της TopVue με μυωπία έχουν τιμή 14,7€ για το κάθε κουτί που περιλαμβάνει 2 φακούς και είναι διαθέσιμοι στην αποθήκη μας για αποστολή σε 3 μέρες. http://www.alensa.gr/topvue-color

Οι διάφανοι φακοί επαφής είναι σε πακέτο των 6 φακών με τιμή 21,9€ και η τιμή για 1+1 φακό TopVue Air είναι: 7.8€ http://www.alensa.gr/topvue-air-1-1

Σας ευχαριστούμε πολύ. ​

Θωμάς Ασ

οι πιο ξεκουραστοι φακοι επαφής που έχω δοκιμάσει

Mαριλένα Τζενούδη

Καλησπέρα σας, πως θα μπορούσα να παραγγείλω ένα ζευγάρι γαι να τους δοκιμάσω ?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας Κα. Τζενούδη,

μπορείτε να παραγγείλετε τους φακούς επαφής TopVue Air οι οποίοι διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αν δεν μείνετε ικανοποιημένη απο την απόδοσή τους,τους επιστρέφετε και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως 2 απο τους 6 φακούς για να ισχύει η εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.alensa.gr/…rimatwn.html

Γιώργος Αλ

Αρκετά καλοί φακοί επαφής δεν είχα ενοχλήσεις και η τιμή είναι πολύ καλή για μηνιαίους φακούς.

Γιάννης

Συνήθως επέλεγα τους φακούς επαφής της Purevision. Απο τη μέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτούς τους φακούς δεν τους άλλαξα. Έχουν πολύ χαμηλότερη τιμή και δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.

Μαριλένα Βογιατζάκη

Καλησπέρα σας, οι φακοί διαθέτουν φίλτρα προστασίας UV? πως θα μπορούσα να παραγγείλω ένα δείγμα δωρέαν? Δοκίμασα τους έγχρωμους φακούς σας από topvue και colourvue και η οπτική τους απόδοση ήταν καλύτερη και από διάφανο φακό! Εντυπωσιάστηκα!

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας Κα. Βογιατζάκη,

οι φακοί επαφής δεν διαθέτουν φίλτρα προστασίας μπορείτε να προμηθευτείτε τους συγκεκριμένους φακούς επαφής με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αν δεν μείνετε ικανοποιημένη θα σας επιστρέψουμε τα χρηματά σας πίσω. Περισσότερες λεπτομέριες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.alensa.gr/…rimatwn.html

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Θωμάς Ποσ

Πολύ μαλακός φακός, γρήγορη αποστολή καλή τιμή.

Πέτρος Μαλ

Έχουν την ίδια αίσθηση με τους biofinity που χρησιμοποιούσα αλλά αυτοί είναι πιο οικονομικοί

Ελπίδα Ριελ

Χαμηλή τιμή και καλή ποιότητα...οτι χρειαζόμουν.

Pavlos

Οι φακοί διαθέτουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και σε ποιο επίπεδο;

Ελισάβετ Π.

Καλή τιμη και καλή εξυπηρέτηση

ειρηνη

οι διοπτρίες μου είναι -6,75 και -7,75, αλλά δεν τις βρίσκω στην λίστα. τι να κάνω?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας Κα. Ειρήνη,

συνήθως στους φακούς επαφής υπάρχει το περιθώριο επιλογής βαθμών μυωπίας με έως και μισό βαθμό απόκληση, παρόλα αυτά θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρο σας για την αγορά των κατάλληλων φακών επαφής.

Πέτρα Παπα

Πολύ χαμιλή τιμή με εξερετική υδροφιλία!!!! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Φραγκου

Πως θς μπορουσα να παραγγειλω δειγμα δωρεαν για να τους δοκιμασω?

Μαριτα Καλ

Άριστη εξυπηρέτηση και γρήφορη αποστολή!!!1

ΒασιαΠαρ

Απόλυτα ικανοποιητικός φακός επαφής σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή του

Μανταλενα

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν βγαινουν για μισο βαθμο και δυο υπερμετρωπια?Και επισης αν βγαινουν ενχρωμοι?Ευχαριστω

Απάντηση info@alensa.gr

Καλησπέρα σας Κα.Μανταλενα,

Οι βαθμοί υπερμετρωπίας είναι Πάντα με θετικό πρόσημο (+) Αν θέλετε έγχρωμους φακούς μπορείτε να επιλέξετε απο τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.alensa.gr/…colors-power

jim65

ανετοι φακοι επαφής για ενα μηνα και πολυ χαμηλη τιμη €

Αθηνά

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω αυτή τη μαρκα αλλα θα ηθελα να δοκιμάσω τους φακους επαφης. Μπορώ να έχω ένα δειγμα?

Απάντηση info@alensa.gr

Καλημέρα Αθηνά, είναι μια μάρκα δικής μας παραγωγής και γι αυτό το λόγο έχει πολύ χαμηλή τιμή. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα δείγμα δωρεάν. Σας ευχαριστούμε πολύ.