Θήκη φακών επαφής με δόνηση

8,29 €
92% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
Σε απόθεμα

Αποστολή:

ELTA
2-7 Εργάσιμες μέρες 2,49 €
DHL
1-3 Εργάσιμες μέρες 10,00 €

Θήκη φακών επαφής με δόνηση

Αυτή η θήκη φακών παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού των φακών επαφής. Η εξωτερική θήκη περιέχει τον μηχανισμό κραδασμών, ενώ οι φακοί αποθηκεύονται σε μια εσωτερική θήκη, παρόμοια με την παραδοσιακή θήκη φακών επαφής. Οι απαλοί παλμοί βοηθούν τα υγρά πολλαπλών χρήσεων να απομακρύνουν αποτελεσματικά όλες τις εναποθέσεις και τη βρωμιά από τους φακούς επαφής όταν η θήκη είναι ενεργή. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού είναι κατάλληλη για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής, συμπεριλαμβανομένης της υδρογέλης και της υδρογέλης-σιλικόνης.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και περιλαμβάνει ενσωματωμένο καθρέφτη, τσιμπιδάκια και εσωτερική θήκη φακών επαφής. Η δόνηση τροφοδοτείται από μία μπαταρία ΑΑΑ (η οποία δεν περιλαμβάνεται στη θήκη).

Συνιστώμενη χρήση

  • Γεμίστε την εσωτερική θήκη με μια επαρκή ποσότητα διαλύματος (θα πρέπει να είναι περίπου 2/3 πλήρης).
  • Τοποθετήστε τους φακούς επαφής στην εσωτερική θήκη και κλείστε τα καπάκια.
  • Εάν έχετε αφαιρέσει την εσωτερική θήκη φακού, τοποθετήστε την ξανά στη θήκη και πατήστε το κόκκινο κουμπί για να ενεργοποιήσετε το σύστημα κραδασμών.
  • Μετά από 5 λεπτά, απενεργοποιήστε τη συσκευή, αφαιρέστε τους φακούς και αντικαταστήστε το διάλυμα με μια νέα δόση στην εσωτερική θήκη.
  • Με τους φακούς τώρα σε καθαρό διάλυμα, αφήστε τους μέσα στη θήκη για μια νύχτα πριν από την επόμενη χρήση.

Αντικατάσταση θήκης

Λάβετε υπόψη ότι η εσωτερική θήκη πρέπει να αντικατασταθεί τακτικά για να εξασφαλιστεί η σωστή υγιεινή. Συνιστάται η αντικατάσταση της εσωτερικής θήκης τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες ή κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα φιάλη φακών επαφής. Προσφέρουμε θηκες αντικατάστασης σε πράσινο, μπλε, ροζ, και καφέ.

Ιδιότητες
Χρώμα αξεσουάρ:: Μπλε, Καφέ, Πράσινο, Ροζ

Όλες οι παραλλαγές αυτού του προϊόντος:

Αξιολογήσεις

92%
101 των πελατών μας προτείνει αυτό το προϊόν

Σχόλια (1)

Έχετε ερωτήσεις;

Ανώνυμος

Θα ήθελα να μάθω, στη συσκευή αυτή χωράνε και οι άλλες θήκες φακών ή μόνο η συγκεκριμένη που φαίνεται στη φωτογραφία (αυτή με τα προσωπάκια)? Ευχαριστώ.

Απάντηση

info@alensa.gr

Γεια σας, Μπορεί να χωρέσουνε κι άλλες θήκες φακών εαν έχουνε το ίδιο μέγεθος. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τη θήκη που παρέχεται με τη συσκευή.