Υγρό φακών επαφής υπεροξειδίου EasySept 360ml

8,77 €
96% το προτείνει
Σε απόθεμα
Προσοχή! Αυτό το διάλυμα είναι υπεροξείδιο. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη χρήση του!
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
BoxNow - Σημεία παράδοσης (2–3 εργάσιμες ημέρες) Δωρεάν
ΕΛΤΑ Courier (2–7 εργάσιμες ημέρες) 2,49 € *
G.A.P. Akis Express (2–3 εργάσιμες ημέρες) 4,99 € *
DHL Express (1–3 εργάσιμες ημέρες) 9,99 €   
* ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλους τους φακούς επαφής,γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου!

Διάλυμα φακών επαφής EasySept

Το EasySept 360 ml είναι διάλυμα με βάση το υπεροξείδιο σχεδιασμένο για την απολύμανση όλων των τύπων μαλακών φακών επαφής, συμπεριλαμβανομένων και των φακών επαφής σιλικόνης-υδρογέλης. Αυτό το διάλυμα παράγεται από την Bausch and Lomb και αφαιρεί αποτελεσματικά όλες τις καταθέσεις και πρωτεΐνες που μένουν στους φακούς επαφής κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Σημαντική Προειδοποίηση

Ποτέμην χρησιμοποιήσετε το διάλυμα υπεροξειδίου απευθείας στα μάτια σας, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ποτέ μην χρησιμοποιήσετε μια επίπεδη θήκη φακών επαφής με διάλυμα υπεροξειδίου. Χρησιμοποιήστε μόνο την ειδική θήκη με δίσκο εξουδετέρωσης για να καθαρίσετε τους φακούς επαφής.

Ποτέ μην αφαιρείτε τους φακούς από την ειδική θήκη πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξουδετέρωσης, τουλάχιστον 6 ώρες. Περιμένετε πάντα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού. Σε αυτό το σημείο, οι φυσαλίδες που απελευθερώνονται κατά τη διαδικασία χημικού καθαρισμού δεν θα είναι πλέον ορατές.

Πάντα να γεμίζετε τη θήκη με υγρό μέχρι τη σημαδεμένη γραμμή. Εαν βάλετε λιγότεροι οι φακοί μπορεί να μην καθαρίζονται σωστά. Εαν το γεμίστε με περισσότερο κινδυνεύετε να χυθεί μη εξουδετερωμένο υπεροξείδιο.

Διαλύματα υπεροξειδίου του υδρογόνου και πώς να τα χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια

Πώς λειτουργεί το EasySept

Το δραστικό συστατικό καθαρισμού του EasySept παρέχει έως 3% περισσότερο διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.Η διαδικασία καθαρισμού έχει ως αποτελέσματα όχι μόνο την πραγματική απολύμανση των φακών, αλλά επίσης ακολουθείτε απο ουδετεροποίηση του υπεροξείδιου του νατρίου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το EasySept σωστά

Όταν χρησιμοποιείτε το διάλυμα EasySept, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία.

  1. Να χειρίζεστε πάντα τους φακούς με καθαρά χέρια. Πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας με μια καθαρή πετσέτα πριν να χρησιμοποιήσετε τους φακούς σας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η παρεχόμενη ειδική θήκη των φακών περιέχει ένα δίσκο εξουδετέρωσης.
  3. Μετά την αφαίρεση του φακού από το μάτι σας, τοποθετήστε τον στην παλάμη σας, εφαρμόστε μερικές σταγόνες διαλύματος (συνήθως 2-4), και στη συνέχεια τρίψτε απαλά το φακό.
  4. Ανοίξτε την θήκη και τοποθετήστε ένα φακό σε κάθε δοχείο. Πάντα σιγουρευτείτε ότι έχετε τοποθετήσει τον αριστερό φακό σας στο δοχείο που επισημαίνετε με το γράμμα L και τον δέξιο φακό στο δοχείο που επισημαίνετε με το γράμμα R. Κλείστε προσεκτικά τα δοχεια των φακων και την ειδικη θηκη.
  5. Γεμίστε την ειδική θήκη με το διάλυμα υπεροξειδίου στην υποδεικνυόμενη γραμμή μέγιστης πλήρωσης και βιδώστε το καπάκι της θήκης.
  6. Αφήστε την αντίδραση και εξουδετέρωση να λάβει χώρα για τουλάχιστον 6 ώρες . Κρατήστε την θήκη σε όρθια θέση και προσέξτε να μην γυρίζει ή να ανακινείται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.
  7. Η χημική αντίδραση είναι πλήρης όταν δεν υπάρχουν ορατές φυσαλίδες που δημιουργούνται από την αποσύνθεση του υπεροξειδίου στο νερό.
  8. Μετά από 6 ώρες, οι φακοί μπορούν να αφαιρεθούν και το υπόλοιπο διάλυμα απορρίπτεται. Ξεπλύνετε την θήκη με αλατούχο διάλυμα και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.
  9. Πριν την εισαγωγή του φακού στο μάτι σας, μπορείτε να το ξεπλύνετε με καθαρό αλατούχο διάλυμα. Μην ξεπλύνετε τους φακούς με διάλυμα υπεροξειδίου.

Ιδιότητες - Υγρό φακών επαφής υπεροξειδίου EasySept 360ml

Κατασκευαστές: Bausch and Lomb
Είδος υγρού: Υπεροξείδιο
όγκος: 360ml
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
συντηρητικά: Όχι
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Αξιολογήσεις

96%
70 των πελατών μας προτείνει αυτό το προϊόν οι αξιολογήσεις δεν έχουν επαληθευτεί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;